Horoscop. Zodia cu care nu vei putea niciodată să faci casă bună. Este o muncă grea pentru aceste relaţii

Unsplash.com/ autor Toa Heftiba
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Toa Heftiba

Întâlnirile sunt complicate, dar compatibilitatea noastră astrologică cu poate fi uneori de ajutor.  Dacă ați putea evita să vă pierdeți timpul cu cineva care ar putea fi astrologic predestinat să vă apese butoanele greşite, să vă macine uneltele și să vă conducă pe un drum care nu duce nicăieri, nu v-ați dori un avantaj? Care este semnul pe care trebuie să îl evitaţi cu orice preţ.

Dar înainte de a elimina opţiunile prezente în viaţa ta, trebuie să ştii că un semn zodiacal incompatibil nu condamnă o relație. Compatibilitatea astrologică dintre două persoane implică mult mai mult decât doar semne solare. Trebuie să ne uităm la legăturile dintre două diagrame naștere în ansamblu (o practică cunoscută sub numele de sinastrie) pentru a obține o imagine cosmică clară a unei relații. Planeta romantică Venus, planeta sexuală Marte și luna emoțională joacă toate roluri majore în viața noastră amoroasă, dar cu privirea la compatibilitatea de bază a semnelor zodiacale este un loc util pentru a începe.

 

Și, în cele din urmă, doar pentru că anumite semne zodiacale sunt incompatibile pe hârtie nu înseamnă că lucrurile nu vor funcționa între ele. Este posibil să găsim chimie, compatibilitate și teren comun cu oameni de toate semnele zodiacale - s-ar putea să fie nevoie doar de un compromis sau să implice un pic mai multă luptă. Acestea fiind spuse, citiți mai departe pentru a afla cu ce semne zodiacale sunteți romantic incompatibil.

 

Zodia cu care nu trebuie să faci casă
 

Berbec

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal pentru tine este Racul.

De ce? Ești îndrăzneț și impulsiv din fire, dar Racii sunt mai rezervați și mai protectori față de spațiul lor, așa că s-ar putea să te lupți să te adaptezi nevoilor lor de pace și liniște sau să fii prea nerăbdător pentru a face față. Dorința de securitate a unui Rac ar putea fi mai plictisitoare decât romantică pentru un căutător de senzații tari ca tine, iar sensibilitatea lor emoțională ar putea să te calce pe nervi. Dacă doriți o relație cu un Rac, va trebui să găsiți un echilibru între momentele dvs. spontane și zona lor de confort.

 

Taur

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal pentru tine este Leul.

De ce? Îți place să iei lucrurile încet și să te bucuri de plăcerile simple ale vieții și de aceea, energia fierbinte și atrăgătoare a unui Leu s-ar putea dovedi prea mare pentru stilul tău de viață relaxat. Leilor le place să fie în centrul atenției și au o personalitate dramatică, ceea ce reprezintă o provocare pentru stilul dvs. mai rezervat și mai pământean. Va trebui să fiți amândoi dispuși să faceți compromisuri mai mult decât majoritatea pentru a face ca o relație să funcționeze.

 

Gemeni

Semnul tău cel mai puțin compatibil pentru tine este Pești.

De ce? Comunicarea este importantă pentru dvs., motiv pentru care întâlnirea cu un Pește visător ar putea fi mai frustrant decât împlinitor. Peștii se sprijină puternic pe simțurile lor intuitive, ceea ce nu întotdeauna se încadrează în modul tău de gândire mult mai logic. Ca semn de aer intelectual, punerea sentimentelor înaintea faptelor (așa cum fac Peștii) nu este stilul tău și ar putea duce la dezacorduri și resentimente. În timp ce o poveste de dragoste între voi doi nu este imposibilă, diferențele de comunicare ar putea împiedica relația dacă nu sunteți atent.

 

Rac

Semnul tău cel mai puțin compatibil pentru tine este Berbec.

De ce? Ca Rac, apreciați faptul că sunteți în contact cu sentimentele dvs. și creați spații sigure și liniștite pentru a vă putea conecta cu ceilalți - și de aceea modul îndrăzneț și contondent al Berbecului poate provoca fricțiuni într-o relație. Atitudinile lor agitate și nerăbdătoare nu se potrivesc întotdeauna cu energia ta sensibilă și blândă în mod natural. S-ar putea să simțiți că este o luptă pentru a ține pasul cu stilurile lor de viață spontane, ceea ce ar putea duce la încercarea de a-i aborba ca pe nişte copii. Fiți gata să vă impuneți limitele emoționale dacă doriți să fiți alături de un Berbec.

 

Leu

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Taurul.

De ce? În calitate de Leu, devotamentul unui Taur loial este cu siguranță de dorit, deoarece îți place să fii centrul atenției - dar s-ar putea să te simți în cele din urmă înfrânat de încăpățânarea Taurului. Ca semne zodiacale fixe, amândoi aveți voințe puternice și o dorință profundă de a vă îndrepta, așa că ar putea fi mai greu să ajungeți la un compromis agreabil asupra lucrurilor. Taurul preferă să ia lucrurile încet și constant, în timp ce ţie îți place să trăiești viața pe banda rapidă, deci poate fi dificil să găsești un punct comun atunci când vine vorba de stiluri de viață sau cum să petreci timpul liber.

 

Citește continuarea pe Știri Diaspora. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 10 iun 2021, 18:59 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play