Horoscop. Zodia celebrității. S-au născut să fie vedete

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Bellucci, captură video Youtube, trailer Malena
Descriere foto: Monica Bellucci, captură video Youtube, trailer Malena

Horoscop. Aceste 5 semne zodiacale s-au născut să fie în centru atenției. Se simt cel mai bine în lumina reflectoarelor iar celebritatea nu le sperie. 

Leu  (23 iulie - 22 august)

Leul este singurul semn zodiacal guvernat de soare, iar nativii acestei zodii iubesc să fie în centrul atenției. Aceste semne de foc sunt superstarurile zodiacului. Sunt deseori atrași de opulența, drama și celebritate. Deoarece soarele este planeta auto-exprimării, Leii sunt creativi și vor ca ceilalți să le observe talentele. 


Celebrități născute în zodia leu: Meghan Markle, Madonna, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Demi Lovato și  Barack Obama. 

 

 Balanță (23 sept. - 22 oct.)


Balanta este semnul aerian guvernat de Venus, planeta romantica a artei si frumusetii. Balanțele sunt cunoscute ca fiind cele mai fermecătoare și sociale semne ale zodiacului, ceea ce le poate ajuta să se conecteze cu oamenii potriviți. Balanțele au, de asemenea, înclinații estetice și sunt în pas cu moda,  ceea ce le face să iasă în evidență prin aspectul fizic

Celebrități născute în zodia Balanță: Monica Bellucci, Kim Kardashian West, Cardi B, Gwen Stefani, Doja Cat și Bella Hadid.

 

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este semnul de foc guvernat de Jupiter, care este planeta norocului și a averii. Sunt născuți să strălucească și nu se tem să își asume riscuri. În plus, fiind semn de foc,  săgetătorul se lasă condus de pasiunile lui și are o sete de aventură greu de egalat. 

Celebrități născute în zodia Săgetător: Taylor Swift, Britney Spears, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Christina Aguilera și Jay-Z.


 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul este cel mai inovator, gânditor și vizionar semn al zodiacului. Vărsătorul este, de asemenea, asociat cu casa a unsprezecea a zodiacului, care corespunde cu fanii și popularitatea, precum și cu visele și dorințele noastre. Oamenii născuți sub semnul Vărsătorului adoră să iasă din mulțime și să fie diferiți, astfel că energia lor unică i-ar putea propulsa spre faimă și notorietate. 


Celebrități născute în zodia Vărsător: Oprah, Harry Styles, Robin Williams, Paris Hilton.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt unele dintre cele mai creative și sensibile suflete ale zodiacului, acesta fiind motivul pentru care atât de mulți dintre ei ajung să-și exprime emoțiile profunde prin căi artistice care le-ar putea aduce faimă. Planeta care îi guvernează pe Pești este Neptun, iluzionistul, care corespunde unor activități precum arta, cinematografia, actoria și muzica.


Celebrități născute în zodia Pești:  Rihanna, Justin Bieber,  Olivia Rodrigo, Kurt Cobain, Elizabeth Taylor și Albert Einstein.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel