Horoscop. Zodia care în anul 2024 va avea parte de un drum prolific

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Anul 2024 aduce prosperitate și abundență pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre oportunitățile care îi așteaptă pe cei din zodia Berbec. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Berbec în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto va tranzita în casa a 11-a și va rămâne acolo până în septembrie. Când Pluto trece din casa a 10-a în casa a 11-a, este momentul să-ți consolidezi cunoștințele și să le împărtășești cu un grup mai mare. Indiferent de abilitățile tale, încearcă să le transmiți și altora ceea ce știi. Fii deschis să influențezi viețile celor din jur. Acest tranzit este transformator pentru o comunitate largă, datorită inovațiilor și inițiativelor tale.

Vei lucra cu puterea prieteniei și a grupurilor. Când câțiva oameni cu intenții și obiective comune se adună, pot fi extrem de puternici. S-ar putea să descoperi că și prietenii tăi resimt nevoia unei schimbări profunde.

Pe 25 martie, avem o Eclipsă de Lună în casa a 7-a. Pe 8 aprilie, urmează o Eclipsă Solară. Aceste eclipse au loc în casa ta a 7-a și în casa 1. Fii pregătit pentru ajustări în planul relațional. Poate fi vorba despre o schimbare în percepția unei relații, un început sau sfârșit al uneia, sau o aprofundare a legăturilor existente. S-ar putea să fie necesar să te adaptezi mai mult, să faci compromisuri, dar și să-ți stabilești limitele.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel