Horoscop. Zodia binecuvântată de Divinitate. Alte TREI zodii primesc vești importante de la astre: "Nu-ți va fi deloc pe plac!”

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Ce zodie se poate bucura de protecție divină în această primăvară? Descoperă și mesajele din partea astrelor pentru alte trei zodii!

Prima lună de primăvară, martie, ne pune față în față cu unele tranzite istorice, mult așteptate! Și trebuie să știi că poți să ai parte de realizări. Saturn a intrat în Pești, peste puțin timp Pluto intră în Vărsător, iar Marte în semnul Racului. Așa că această lună se va simți foarte puternic.

Inițial, vom resimți schimbări la nivel interior. Dar va fi greu să evadăm. O să fim nevoiți să dăm piept realității, să o acceptăm și să căutăm ancore. Deși ne supărăm sau nu ne convine, viitorul nu depinde doar de noi. Vin evenimente cărora nu ne putem împotrivi. Ieșirea lui Marte din Gemeni, dar și intrarea sa în Rac o să aducă evitare, procrastinare.

Află ce mesaje au astrele pentru următoarele PATRU zodii!

Pești/Ascendent în Pești

Peștii reprezintă zodia care primește protecție divină de această dată! Ești un amestec foarte interesant în aceste zile, între un roman de dragoste, unul SF și unul polițist. Pe scurt, ești plin de povești! Iar din aceste povești, poate ieși ceva cu adevărat uimitor. 

Ce se întâmplă și cum ești binecuvântat de Divinitate? Ei bine, îți poți găsi un nou talent, o nouă calitate sau diferite abilități. Îți vei crea noi oportunități, tocmai din faptul că nu vezi lumea la fel cum o văd ceilalți din jurul tău. 

Citește întreaga știre pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel