Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei SINGURI. Astrologul Daniela Simulescu, recomandări de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop. Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiţilor este o celebrare a iubirii, marcată cu flori, cadouri, cine romantice, dulciuri şi orice poate să exprime un gest tandru sau o declaraţie de dragoste. Dar ce pot face cei care nu sunt într-o relaţie? Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu recomandările perfecte prin care să ne oferim singuri iubirea de care avem nevoie:

Când vorbim de 14 februarie, vorbim de dragoste, de iubire, de relaţii. Vorbim de cupluri care îşi fac cadouri, care petrec.

Dar mai există o categorie care nu beneficiază de toate aceste lucruri, care nu are cu cine să iasă în oraş nu are cu cine să petreacă. Vorbim despre cei singuri. Ei se uită la emisiuni, citesc articole şi vor vedea deja sfaturi pentru cei care sunt într-o relaţie sau care ies cu cineva. Aşa că, ne-am gândit să facem un horoscop cu recomandări pentru cei care sunt singuri. Chiar dacă e Ziua Îndrăgostiţilor, nu înseamnă că nu pot face şi lucruri pentru ei. Că până la urmă vorbim de iubirea de sine.


Astrograma zilei de 14 februarie este destul de incitantă. Sunt nişte aspecte interesant în luna februarie pentru tot ce înseamnă iubire şi dragoste, dar şi pentru pragmatism în aceste domenii. Vă spun câteva detalii despre astrogramă apoi vă fac nişte recomandări în funcţie de zodie sau ascendent ca să ştiţi cum să petreceţi ziua de 14 februarie, chiar dacă sunteţi singuri.

 

 

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor. Recomandări pentru cei singuri


Berbec / ascendent în Berbec

Conjuncţia aceasta se petrece în casa a 10-a. E foarte bună profesional, dar noi aici vorbim de relaţii, de iubire. Ştii ce ai putea să faci pe 14 februarie? Să îţi pui cele mai bune haine, cei mai buni pantofi, să ieşi în lume, să te iei în serios, să îţi cumperi un bilet la un film, să mergi la cel mai scump restaurant, să îţi cumperi ceva de calitate. Totul trebuie luat foarte în serios. Încearcă să ieşi în evidenţă cu ce poţi tu, indiferent dacă mergi la serviciu sau în oraş. Pune-ţi haina cea mai bună şi foloseşte-te de puterea şi de energia pe care o ai. Gândeşte-te la cum ar fi fost dacă ai fi avut un partener. Ce ţi-ar fi plăcut să facă pentru tine de Ziua Îndrăgostiţilor? Să te scoată la film, să te ducă la un restaurant. Dar nu oricum! Totul trebuie să fie de calitate şi cu mult bun gust. Indiferent dacă sunteţi femeie sau bărbat, luaţi-vă în serios pe 14 februarie.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel