Horoscop WEEKEND: Trei zodii au noroc uriaș în DRAGOSTE

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Trei semne zodiacale sunt pe cale să își întâlnească marea dragoste timpul Lunii în Leu, începând cu 3 septembrie până pe 5 septembrie 2021.

Începând de vineri, primim un mic ajutor din partea Lunii în Leu.


Luna în Leu vine cu  energia curajoasă a Leului. 

Când Luna părăsește semnul zodiacal al Racului intrând în Leu, nevoia noastră de siguranță se schimbă. Ne dorim pe cineva pe care să îl iubim cu pasiune și vrem să găsim acea persoană - oriunde s-ar afla.

Există mai puțină asumare de riscuri cu o Lună în Rac. Nu poți găsi dragostea atunci când stai acasă mâncând pizza și uitându-te la filme - sau poate că poți... dar, în cele din urmă, trebuie să ieși din casă pentru a vedea dacă este reală chimia. Aici este momentul în care Luna în Leu pune lucrurile în mișcare pentru semnele zodiacale Berbec, Leu și Vărsător.


Leul este un semn zodiacal asertiv care vrea să atragă atenția persoanei de care este interesant și vrea să știe sigur dacă există dragoste acolo și să nu piardă timpul.


Când pasiunea începe să împingă dorința în timpul Lunii în Leu, începând de vineri până duminică, trei semne zodiacale care vor să găsească pe cineva ar putea avea noroc.

 

Semnele zodiacale care vor întâlni iubirea în timpul Lunii în Leu începând cu 3 septembrie până pe 5 septembrie 2021:


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, dragostea este în centrul atenției în acest weekend și începe atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Leului. Luna dă startul dorinței tale de romantism, joc și distracție.

Nu strică faptul că Venus se află în Balanță cu Mercur. De fapt, aceste două planete îți accentuează dorința de conectare, comunicare și o relație profundă.

Nu ai nevoie de prea mult imbold pentru a-ți asuma riscuri. Abia dacă vei avea nevoie de un imbold. De fapt, s-ar putea să fi pus deja ochii pe cineva pe care l-ai cunoscut sau cu care discuți online și în cele din urmă să decizi că ești dispus să faci un salt și să te întâlnești prin Skype sau FaceTime.


Cu Luna în Leu, vei găsi pe cineva pe care să îl iubești pentru că ieși în evidență din mulțime. Luna în Leu îți trezește inima la posibilități, iar dacă ai avut temeri în această săptămână, nu le vei lăsa să te oprească să cauți (și să obții) ceea ce îți dorești.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, ești nerăbdător să găsești pe cineva pe care să îl iubești. Te-ai reținut, te-ai uitat și ai așteptat, ai lucrat la tine, dar se pare că nimeni nu face primul pas. Așa că, ai de gând să o faci tu.

Vei prinde curaj și vei începe conversația.


Poate că nu vă place să fiți inițiatorul romantismului, dar viața trece prea repede și nu aveți timp de pierdut. Ești pregătit pentru romantism atunci când Luna se află în semnul tău. Și, te simți încrezător și puțin zburdalnic.

Simți că ai multe de oferit, așa că cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este să fii respinsăatunci când inviți pe cineva la o întâlnire.

Dar, măcar ai încercat să găsești pe cineva. Este posibil să tratezi dragostea ca pe un joc de numere, dar nu se știe niciodată. S-ar putea ca persoana la care te gândești să îți împărtășească sentimentele și să ai o șansă la o relație romantică în acest weekend.

 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, când Luna este în Leu, te trezești că mergi împotriva propriilor reguli. Nu te poți abține.

Luna în Leu îți activează sectorul căsătoriei și al relațiilor. În ciuda faptului că îți place să fii independent și singur, o parte din tine tânjește după cineva pe care să îl iubești. 

Această mică schimbare în gândirea ta este cea care deschide cheile universului. Ea deschide ușile oportunităților pentru a-ți permite să găsești ceea ce cauți. 

S-ar putea să găsești dragostea care se află deja chiar în fața ta, dar ai fost prea orb pentru a o vedea din cauza refuzului de a renunța la control. 


Indiferent de situația ta, Luna în Leu îți oferă șansa de a fi sincer cu tine însuți, iar acest lucru în sine schimbă totul când vine vorba de romantism.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel