HOROSCOP weekend 25 - 26 septembrie, cu Mercur staționar și trigon Marte-Saturn. Totul se dă peste cap! SINGURA ZODIE avantajată

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Află aici ce ți-au pregătit astrele pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a adus horoscopul pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. În 26 septembrie, va fi un trigon între Marte și Saturn, Marte în Balanță, Saturn în Vărsător. ”Acest trigon e ca un muncitor care are drag de ceea ce construiește, îi place ceea ce face” a spus astrologul. Totuși, să nu uităm că e weekend-ul care precede retrogradarea lui Mercur. ”Weekend-ul acesta Mercur este staționar și s-ar putea să ne dea multe planuri peste cap. Se zăpăcesc planuri în acest weekend. Totodată, ne vedem cu oameni cu care nu ne-am mai văzut de mult timp. Depindem și de ceilalți, iar instabilitatea irită. Exact când suntem în buza lui Mercur retrograd, exact atunci se întâmplă tot felul de ciudățenii. În plus, există riscul să se mai strice ceva prin jurul nostru, dar și să fie un weekend de mail-uri, mesaje, bârfe. Cu cât o să vă chinuiți să vorbiți mai frumos, cu atât o să fie mai grea viața voastră” a spus astrologul despre weekend-ul ce urmează. 

Horoscop BERBEC

S-ar putea să te vezi cu foști parteneri, iar planurile s-ar putea să-ți fie date peste cap. Te vei agita. O să treacă weekend-ul și o să ai impresia că n-ai făcut nimic. Ai grijă, însă, la ce promisiuni faci celorlalți. 

Horoscop TAUR


Nu vă mai țineți de plan, în treburile gospodărești, va trebui să împăcați și capra, și varza. O să vedeți ce chinuială o să fie ca să aveți un mediu armonios, să vă simțiți bine. 

Horoscop GEMENI

Vă priește acest Mercur, aveți anumite cuvinte la adresa unor persoane. Vă vedeți cu persoane din trecut, alături de care povestiți, râdeți. Mercur staționar vă face mai comici, mai veseli. 

Horoscop RAC

Mercur e în casa a patra, nu insistați mai mult asupra unor tematici care au provocat neplăceri întregii familii, nu încercați să-i convingeți pe ceilalți de dreptatea voastră sau că știți mai bine ceea ce spuneți. 

Horoscop LEU

Mercur retrogradează în casa a treia. Trebuie să vă alegeți cuvintele, să comunicați uimitor. Mercur retrograd vă ajută să memorați. 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel