Horoscop weekend 22-23 octombrie 2022: Provocare pentru Gemeni, supărare pentru Leu, ultimatum pentru Berbec. ”Multă dramă și durere”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash
Descriere foto: Foto Unsplash

Weekendul 22- 23 nu este simplu astrologic și ne pregătește pentru o săptămână și mai încărcată. 

Weekendul 22 - 23 octombrie se anunță ”foarte încărcat” atenționează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: ”Și este weekendul dinaintea unei săptămâni foarte dinamice și foarte provocatoare pe plan astrologic”. ”Pe 23 octombrie, Soarele și Venus părăsesc semnul Balanței și intră în Scorpion, începe sezonul Scorpionului, iar, cu Venus în Scorpion, iubim cu multă dramă și durere” spune astrologul. După acest weekend încărcat, urmează o săptămână plină: Eclipsa din 25 octombrie, întoarcerea lui Jupiter în Pești în 28 octombrie, iar Marte își începe retrogradarea în data de 30. ”Când Soarele este în ultimul grad într-o zodie, este un ultimatum, ceea ce înseamnă că, zilele acestea, am putea să primim niște ultimatumuri” a atenționat Daniela Simulescu. 

Horoscop weekend Berbec

Soarele și Venus au fost în casa a șaptea. Ai un ultimatum față de anumite parteneriate. Zilele acestea îți vei da seama că nu mai are rost să ieși cu un prieten, să continui o relație sau, din contră, te vezi cu cineva căruia nu i-ai fi oferit atât de mult timp. Va conta foarte mult ce dai și ce primești, trebuie să fie un schimb permanent. 

Horoscop weekend Taur

Pentru mulți dintre voi, mai apare un proiect fix când credeați că ați terminat totul. Nu e doar ceva profesional, ci și personal. Trecerea lui Venus din Balanță în Scorpion produce și mult stres, doar că este unul imaginat. 

Horoscop weekend Gemeni

Mercur va face niște aspecte puternice în zilele următoare, dar faptul că Soarele și Venus intră în Scorpion pe voi vă provoacă. Ați vrea ca lucrurile să decurgă simplu, dar nu se va întâmpla asta, pentru că apropierea lui Marte de retrogradare vă dă multe planuri peste cap. 

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel