Horoscop weekend 21-22 august 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Astrologul Daniela Simulescu transmite cum va fi weekendul cu a doua Lună Plină din august şi un trigon Marte-Uranus. 

„Avem Soarele, energia conştientă şi avem Jupiter, expansiunea, dreptatea, moralul. Astăzi ne vom lupta pentru dreptate, pentru ce este moral, corect. S-ar putea să fii pus în ipostaze în care să nu întâlneşti oameni care fac lucrurile acestea şi să încerci să trebuie delimitezi de ei sau tu să fii tentat s nu faci lucrurile corect şi să îţi dai seama că nu merge dacă încerci să o iei pe scurtătură.

Eu cred că putem întâlni oameni de la care să învăţăm. Dacă noi suntem Soarele, putem întâlni un Jupiterian de la care învăţăm ceva. Sau dacă noi suntem Jupiter şi apare un Soare în faţă, noi putem să îi învăţăm ceva.

Fiţi atenţi la ce persoane întâlniţi astăzi, pe cine cunoaşteţi, persoanele noi, persoane care reapar, nu oamenii pe care îi vezi zi de zi.

Şi Soarele opoziţie cu Jupiter e o zi bună în care să întâlneşti pe cineva poate relaţional sau personal. Să nu privim această opoziţie ca fiind atât de neplăcută.

Nu uita că ne apropiem de o lună plină, pe 22 august, duminică şi tot atunci o să avem un trigon Marte şi Uranus şi pe 23, Soarele se mută în Fecioară. Deci sunt ultimele zile de soare în leu”, a explicat Daniela Simulescu pentru ASTROSENS.RO.


Să vedem ce ne rezervă acest weekend!

 

Berbec / ascendent în Berbec

Să ştii că weekendul acesta va face trecerea de la o energie de distracţie, petrecere la una de muncă. Soarele se duce spre Fecioară, Luna Plină, avem şi Soarele în opoziţie cu Jupiter, s-ar putea să vorbeşti cu nişte persoane să faci rost de nişte colaborări dar te anunţ că acum mai merge să fi hi-hi-hi-ha-ha-ha că de săptămâna viitoare nu mai merge deloc. Deci dacă ai de mers la nişte evenimente, concerte, ieşi weekendul ăsta. Fă tot posibilul să te distrezi.

Taur/ ascendent în Taur

Nu te băga în discuţii legate de familie, moştenire, de ce e corect şi nu e că nu îţi priesc. Apoi, încearcă să nu le demonstrezi celor de la servici ce este corect şi ce nu că nu vor înţelege astăzi, nu e cazul. Astăzi strici orzul pe gâşte, cum se zice. Soarele se pregăteşte să intre în casa a cincea săptămâna viitoare după acea Lună Plină de duminică. Ce presupune acest lucru, că dacă nu ţi-ai făcut timp pentru copii, de săptămâna viitoare va trebui să îţi faci.

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel