Horoscop, vineri, 7 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 7 octombrie 2022. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Acordă atenție viselor tale. Este posibil să experimentați o înțelegere profundă și momente puternice de intuiție cu privire la viitor. Nu vă fie teamă să faceți schimbările pe care le considerați necesare, chiar dacă nu au sens în acest moment.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Uneori, prietenii par a fi prea ocupați pentru a face ceva cu tine. Absența lor te poate duce cu gândul la dorul de prezența lor, dar este bine pentru tine să te descurci pe picioarele tale.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O schimbare în ceea ce privește cariera ta ar putea fi un lucru la care să te gândești. Lucrurile care nu-ți plac ar putea ieși la suprafață, dându-ți o dorință de noi începuturi și de mari schimbări.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Toată lumea are o părere și atâtea puncte de vedere te pot ajuta să vezi lucrurile într-o lumină nouă. Nu te teme să te răzgândești.


Leu (23 iulie - 22 august)

O resursă de care ai depins ar putea începe să dispară încet-încet. Este momentul să începi să cauți noi surse de venit și să te gândești cum să faci mai mulți bani acolo unde depinzi doar de tine.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este posibil să întâlnești o relație specială care se simte ca un suflet pereche. Această persoană ar putea intra în viața ta și să te conducă la fel de repede. Scopul lor este de a vă ajuta să învățați o lecție.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunt zile în care lenea poate să vă ia fața. S-ar putea să îți dorești să iei o pauză de la muncă și să faci ceva mai creativ.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vă simțiți creativ azi. Este timpul să faceți puțină magie prin artă sau ceva artizanal.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un obstacol este înlăturat. Ceva sau cineva care te bloca de la fericire își pierde în sfârșit puterea și ești capabil să faci lucruri pe care ți le doreai de mult timp.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este posibil ca necinstea cuiva să devină evidentă pentru tine. O șansă pentru o conversație deschisă a trecut de mult și este nevoie de o discuție.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Fiți atenți la modul în care cheltuiți banii. Ai putea crede cu ușurință că ceva valorează mai mult decât este cu adevărat. Fă-ți temele înainte de a cumpăra ceva scump.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Vă puteți reinventa. Nu trebuie să rămâi mereu la fel. Când ești gata să faci o schimbare, încearcă ceva nou și nu-ți fie teamă să îți asumi un risc.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel