Horoscop, vineri, 4 noiebrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 4 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ai obiective mari, Berbec, și este timpul să te conectezi cu toate lucrurile pe care vrei să le realizezi în acest an și în următorul. Luna intră astăzi în semnul tău zodiacal, aducând accentul pe dezvoltarea ta personală.


Ai dorința de a te dezvolta în cea mai bună persoană care poți fi și nu există un moment mai bun pentru a-ți nota speranțele și visele și pentru a te gândi la următorii pași.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Viața este uneori amuzantă. Poți să crezi că nu mai ești afectat de o persoană pe care o cunoșteai, dar apoi o amintire te face să te întrebi despre viața ei și despre cum merg lucrurile.


Este greu să nu pui mâna pe telefon pentru a nu-i trimite un mesaj unui fost, pentru a verifica ce mai face atunci când Luna tranzitează sectorul tău de dușmani, dar scutește-te de suferința de a fi lăsat pe citit sau de a nu primi răspuns. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Încrederea este ceva ce se câștigă, nu se dăruiește în mod gratuit, și chiar dacă s-ar putea să te împrietenești rapid cu cineva în această săptămână, este important să-ți amintești cât de neprețuit este timpul pentru a dezvolta o relație.

S-ar putea să ai impresia că vă cunoașteți dintotdeauna. Cu toate acestea, încă mai sunt lucruri pe care trebuie să le învățați unul despre celălalt, așa că păstrați un spațiu sacru pentru a permite relației să crească.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Viața poate fi agitată și se poate mișca atât de repede la locul de muncă, cu atât de multe de făcut. Astăzi, toată lumea poate părea că nu este cu adevărat atentă la ceea ce spun ceilalți colegi de muncă.


Ia-o cu calm, deoarece Luna în Berbec poate aduce un pic de duritate în fiecare.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Balonul se sparge astăzi, când crezi în ceva, dar îți dai seama că există mai multe straturi ale poveștii.


Întotdeauna este bine să investighezi sursa de informare pentru ceea ce ai auzit.

Nu este niciodată o idee bună să iei lucrurile ca atare. Fă-ți propriile teme pentru a defini ce este adevărul pentru tine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai răbdare cu ceilalți, Fecioară. Un secret este tot un secret și oricât de mult te-ar durea să simți lucruri și să nu știi anumite lucruri, trebuie să aștepți.

Încearcă să te pui în locul lor pentru a-ți îmbunătăți exprimarea empatiei.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de dragoste, s-ar putea să fii gata să ai puțină libertate.


Nu este vorba că nu mai ești îndrăgostit de partenerul tău, dar puțin timp pentru tine poate face mult astăzi.

S-ar putea să apreciezi abilitatea de a gândi rapid, fără nicio distragere sau întrerupere din partea celeilalte persoane.

 

 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrezi din greu pentru a experimenta un nou început în viață.

Cu cât te miști mai mult în aceeași direcție, cu atât te apropii mai mult de locul în care speri să fii într-o zi.

 

 Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea este în aer, Săgetătorule, și nici măcar nu trebuie să o cauți.


Ești pur și simplu fericit știind că ai în viața ta o persoană care adaugă valoare și are toate darurile minunate pe care le adori.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu există loc ca acasă, nu-i așa, Capricorn?


Ești gata să încetinești pentru un moment pentru a te bucura de plăcerile simple ale vieții. Odată ce știi ce îți dorești, te duci spre asta fără să te uiți înapoi.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Există lucruri care trebuie spuse, așa că, înainte de a-ți pierde curajul, este întotdeauna o idee bună să spui ceea ce trebuie să spui. Reținerea poate duce la regrete, Vărsătorule.


S-ar putea să îți dorești să fi făcut lucrurile altfel dacă nu spui ce gândești. Este mult mai bine să trăiești viața în mod autentic și să vezi ce se întâmplă atunci când trăiești în adevărul tău.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Poate că banii nu sunt totul, dar vei dori să rămâi precaut în următoarele zile, cât timp Luna se află în Berbec.


Aceasta este fereastra de timp în care pot avea loc cumpărături impulsive și să arunci toți banii câștigați din greu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel