Horoscop, vineri, 4 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub

Horoscop. Vineri, 4 iunie, avem un trigon între Venus din Rac și Jupiter din Pești. Acest aspect poate aduce armonie pentru oricare dintre noi. 

Berbec

Orice clipă petrecută în compania familiei va fi minunată. Ba chiar poți deveni o gazdă perfectă sau un oaspete generos.

Taur

Prietenii îți vor fi de mare ajutor. Iar tu, la rândul tău, vei fi înțelegător și empatic. Vei fi maestrul cuvintelor, mai ales la locul de muncă.

Gemeni

Astrele îți recomandă să îți faci un dar astăzi, să îți cumperi ceva ce îți place. Nu trebuie să fie neapărat ceva grandios sau foarte scump.

Rac

Indiferent de ce se va întâmpla astăzi, tu vei avea senzația aceea că totul va fi bine. Și le vei transmite tuturor celor din jurul tău optimismul.

Leu

Orice clipă petrecută departe de forfota cotidiană, în liniște, îți va furniza energie, încredere, dar și multă creativitate. Prietenii vor înțelege nevoia ta de a te retrage.

Fecioară

Poți folosi ziua pentru a petrece clipe de neuitat în compania partenerului. Iar dacă ești singur, poți socializa cu unele persoane destul de carismatice și interesante.

Balanță

Colegii te vor ajuta să treci peste orice problemă, mai ales dacă vei fi diplomat și răbdător cu ei. În plus, vei lucra cu multă pasiune la un proiect.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel