Horoscop, vineri, 28 iulie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 28 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Venus retrograd în Leu aduce o puternică introspecție în relațiile tale. Folosește această perioadă pentru a reaprinde flăcările pasiunii și pentru a-ți exprima fără teamă dorințele inimii. Ai multă iubire în tine, iar atunci când o împărtășești cu ceilalți, observă cum conexiunile tale se sudează. Astăzi, radiezi carismă și încredere, lăsând un impact pozitiv asupra celor din jurul tău. Ai încredere în puterea convingerilor tale, iar succesul te va urma.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cu Luna în Scorpion, care intră în Săgetător, emoțiile pot apărea, dar este o oportunitate de a-ți explora adevăratele dorințe. Permiteți focului vostru interior să vă ghideze spre noi aventuri atât în viața personală, cât și în cea profesională. Optimismul și determinarea ta atrag abundența astăzi, ceea ce face ca acesta să fie un moment perfect pentru a-ți manifesta dorintele. Schimbarea poate fi atât de incitantă, Taur, odată ce vezi beneficiile ei. Atât de multe lucruri din viața ta pot crește; așa că așteaptă cu nerăbdare un nou capitol din cartea vieții tale.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Jupiter în Taur te binecuvântează cu un val de claritate mentală și idei expansive. Abilitățile tale comunicative strălucesc astăzi, atrăgând conexiuni pozitive cu ceilalți. Nu-i așa că-ți iubești natura curioasă? Atunci de ce să nu cauți oportunități de creștere în fiecare aspect al vieții tale? Ai un filozof interior, așa că lasă-ți mintea să teoretizeze când să-ți lași visele să-și ia zborul este cel mai potrivit lucru de făcut, în loc să te convingi singur să nu o faci. Aveți încredere că universul vă ghidează spre un viitor mai luminos.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Marte în Fecioară îți alimentează energia și dorința de a prelua controlul asupra vieții tale. Debordezi de determinare în relațiile tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment perfect pentru a rezolva conflicte și a aprofunda conexiunile emoționale. Aveți încredere în instinctele dvs. și profitați de noi oportunități în carieră și finanțe. Oamenii spun că te lași "prins în sentimente" și este adevărat, dar poți simți când lucrurile nu sunt în regulă. Folosiți această latură sensibilă pentru a vă alimenta dorința de a vă organiza. Poți să acorzi atenție la detalii astăzi, deschizând calea spre succes în eforturile tale.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Cu Soarele și Mercur în semnul tău, strălucești puternic astăzi, Leu. Exprimă-ți creativitatea, farmecul și abilitățile de lider. Cuvintele tale au greutate și îi inspiră pe ceilalți să îți urmeze exemplul. Este un moment prielnic pentru creștere personală și exprimare de sine. Lasă-i pe ceilalți să-ți vadă latura pasională - fără scuze și privește cum lumea răspunde cu admirație.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Neptun în Pești apelează la intuiția și imaginația ta, ghidându-te spre scopul tău superior. Nu-ți ascunde latura spirituală; ai încredere că ești exact acolo unde trebuie să fii. Astăzi, abilitățile tale analitice strălucesc, permițându-ți să găsești soluții inovatoare atât în viața personală, cât și în cea profesională. Crede în abilitățile tale, iar succesul va fi al tău.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Chiron în Berbec vă încurajează să vă acceptați și să învățați din identitatea voastră unică și să vă vindecați orice răni din trecut. În relații, comunică-ți nevoile în mod asertiv și creează legături emoționale mai puternice. Astăzi, simțul tău înnăscut al dreptății și diplomația vor aduce armonie în orice situație. Nu știi că ești un vindecător, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău? Ba da, ești, Balanță!

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pluton retrograd în Capricorn îți dă puterea de a-ți transforma viața din interior. Ai un talent profund pentru introspecție; este ceea ce te face atât de puternic și rezistent. Capacitatea ta de a înfrunta provocările cu capul sus va duce la transformări puternice. Astăzi, arată-ți alura misterioasă; lasă-ți să iasă la iveală acea latură de umbră fără teamă. Deții puterea de a-ți modela destinul.

 

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu Saturn retrograd în Pești, ești invitat să te adâncești în lumea ta interioară și să te confrunți cu orice emoții nerezolvate sau credințe limitative. Imaginează-ți dacă te-ai agăța de ceea ce se întâmplă în viața ta. Cât de mult vei crește? Nu se știe cât de multe poți învăța din această perioadă a vieții tale. Fă-ți timp pentru a-ți înțelege visele și ambițiile la un nivel mai profund.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Uranus în Taur te îndeamnă să mergi spre necunoscut. Poți fi inovator în carieră și în eforturile tale financiare. Este posibil să fii o pălărie dură, dar poți învăța, de asemenea, să fii adaptabil și flexibil atunci când simți că acest lucru are sens. Ai încredere în instinctele tale în timp ce navighezi pe calea ta spre succes. Astăzi, abordarea ta disciplinată și practică deschide calea spre progres. Nu te schimba pentru nimeni, în schimb, lasă-ți unicitatea să strălucească.

 

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nodul Nord în Berbec te îndeamnă să intri în lumina reflectoarelor. Individualitatea ta îi încurajează pe ceilalți să fie ei înșiși și este un mod minunat de a începe ziua. Ambițiile tale sunt mari și ai puterea de a le transforma în realitate. Ai încredere în instinctele tale și condu cu îndrăzneală. Astăzi, pasiunea ta pentru cauze umanitare inspiră schimbări pozitive. Nu încercați să fiți ca toți ceilalți; sunteți un vizionar - și un adevărat deschizător de drumuri.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Nodul Sud din Balanță te îndeamnă să găsești un echilibru în cadrul relațiilor tale și să nu-ți reduci la tăcere propriile nevoi. Ai încredere în intuiția ta pentru a te ghida spre deciziile corecte. Astăzi, empatia și creativitatea ta strălucesc, ceea ce face din această perioadă una excelentă pentru activități artistice și pentru aprofundarea conexiunilor emoționale. Acea latură moale pe care o ascunzi? Da, este un punct forte, nu o slăbiciune. Nu te mai preface că nu este acolo, Pești. În schimb, apleacă-te spre ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 iul 2023, 18:25 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience