Horoscop, vineri, 26 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 26 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 26 mai 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.


BERBEC
Încă vă mai gândiţi dacă să acceptaţi o muncă în particular, sau să vă păstraţi orele libere ca să le petreceţi împreună cu familia, să ieşiţi, să faceţi mişcare.

Poate n-aţi fost suficient de convingători cu fiinţa iubită, care are în continuare dubii în privinţa orelor petrecute la serviciu, în afară.

 

 TAUR
O să vă puteţi înţelege, în sfârşit, cu coechipierul de viaţă şi să vă ocupaţi de casă, de pregătiţi în vederea musafirilor de mâine, poimâine.

Se poate să vă ocupaţi de casă, de familie, poate mai faceţi reparaţii şi nişte achiziţii totodată.

 

GEMENI
Se poate să plecaţi de azi pe undeva în plimbare, să vă destindeţi c-aţi muncit destul şi o să vă refaceţi forţele ca s-o luaţi de luni de la capăt.


O întrunire cu grupul ca să desfăşuraţi o activitate care să v-aducă beneficii şi pe care s-o cultivaţi şi în continuare.


RAC
O să se regleze, cumva, situaţia financiară, mai vin bani de urmă, vi se fac oferte de colaborare şi-o s-aveţi şi de aici încolo banii.

Se poate să cheltuiţi nişte bani cu casa și să vă interesaţi și de starea de funcţionare a maşinii să vă asigurați că este totul în regulă.


LEU
Veşti bune, invitaţii pe la diverse sindrofii, zilele astea şi şi o să vă duceţi pe la cei care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să revigoraţi.


Se poate să luaţi bani, să vi se facă și vreun cadou ca aţi avut un succes, lumea o să fie drăguță cu voi.


 FECIOARĂ
E de perfectat o situaţie care ţine de şcoală, de regimul actelor şi o să fiţi perseverenţi până veţi fi cu toate - la zi –

O să primiţi o confirmare că vi s-au rezervat bilete într-o staţiune turistică şi o să plecaţi fie acum, fie când or să poată şi ai voştri.


 BALANŢA
O să vă descurcaţi cu banii şi cu cheltuielile, vă compuneţi poate şi un nou look şi o să treceţi în revistă evenimentele mondene din perioada asta.

Se poate să vă interesaţi pe la bănci să vedeţi de unde şi în ce condiţii aţi putea lua un credit bancar.


SCORPION
E cineva interesat de o colaborare cu voi şi o să vă evaluaţi şansele de a obţine profit, că de muncit sunteţi sătui, vreţi şi recompense.

E cineva care îşi face curaj să vă invite la plimbare, la cafea că simte c-aţi putea forma un cuplu şi dacă n-aveţi pe nimeni ieşiţi împreună.


SĂGETĂTOR
La serviciu pare să fie mult de lucru, poate vă luaţi şi acasa, c-o fi contracronometru şi o să trebuiască să gestionaţi ca lumea, timpul.

Vă cheamă şefii la o discuţie şi poate le spuneţi ce v-aţi dori, bani, funcţie, zile libere şi vedeţi ce zic.


CAPRICORN
Relaţia voastră de cuplu poate avansa spre căsătorie şi să vă împliniţi visul de a avea copii, că pentru asta munciţi.

E momentul să vă-ngrijoraţi şi de sănătate să profitaţi de timpul liber comun cu al partenerului şi să vă duceţi la aer curat, undeva.


 VĂRSĂTOR
Poate vă scoate pe-afară cineva căruia i-a fost dor de voi şi o să vă bucuraţi de o escapadă turistică reconfortantă, aşa cum n-oţi mai fi avut demult.

Apare un angajator care o să insiste să lucraţi împreună pentru că vă apreciază şi o să vă convingă, se pare.


 PEŞTI
Se poate să vă găsiţi o preocupare de timp liber şi să descărcaţi acolo adrenalina, să vă puneţi în valoare creativitatea, inspiraţia şi vă refaceţi starea de spirit.

Poate le-aţi promis copiilor, nepoţilor că-i duceţi la mare, la munte, sau altundeva să practice un sport şi vă ţineţi de cuvânt.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel