Horoscop, vineri, 25 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. 25 februarie 2022, previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop, vineri, 25 februarie 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău sau al reputației și al carierei. Acest lucru deschide o fereastră de oportunitate pentru a-ți revizui postările din social media și a elimina lucrurile neplăcute pe care le regreți.  În plus, fă actualizări importante ale profilului, inclusiv modificări ale pozei biografice sau ale acreditărilor pe care le-ai dobândit recent pe profilurile tale de socializare. 

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 Luna intră în sectorul tău de educație superioară și filozofie personală. Dacă te-ai gândit vreodată să creezi o afacere bazată pe un hobby pe care îți place să îl faci, evaluează dacă ai nevoie sau nu de o educație suplimentară pentru a duce lucrurile la nivelul următor. Mai întâi, revizuiește-ți obiectivele și mentalitatea. Apoi, planificați să obțineți coaching sau să lucrați cu cineva care lucrează deja în același domeniu pentru a vă ușura intrarea și succesul în industrie. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, astăzi, Luna va tranzita sectorul tău de resurse și secrete comune și există o nevoie de a descoperi ceea ce ai la dispoziție. În funcție de domeniul tău de activitate, ar putea fi vorba de subvenții, de împrumuturi personale pe care trebuie să le soliciți sau chiar de oportunități imobiliare. De asemenea, actualizați orice document crucial - testamente, chestiuni legate de moștenire și atribuiri de substituire a sănătății.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Luna se va afla în sectorul tău de relații. Așadar, începeți să evaluați tipurile de parteneriate pe care le-ați format și dacă acestea funcționează sau nu pentru voi. De exemplu, dacă poți angaja pe cineva pentru un loc de muncă, ai putea găsi noul angajat perfect pe care să-l aduci în echipă. Așadar, începeți să discutați cum ar fi acest tip de parteneriat și care ar fi nevoile dumneavoastră.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)


Leu, astăzi poate fi o zi agitată pentru tine, pe măsură ce noi rutine și detalii intră în vizor. Așadar, acum este un moment excelent pentru a fi un pic pretențios în legătură cu lucrurile pe care le ai în desfășurare, dar ai grijă să nu devii prea perfecționist.  Este posibil ca proiectele să aibă nevoie de unele ajustări, dar depistarea erorilor acum te va scuti de mult timp pierdut mai târziu.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna intră în Capricorn, sectorul tău al jocului, al plăcerii și al creativității. Fecioară, următoarele zile sunt încântătoare pentru a te concentra pe munca pe care îți place să o faci și pentru a începe un proiect pasional. În timp ce ai motivația și dorința de a-ți pune energia la bătaie pentru o lucrare artizanală sau de bricolaj, pregătește-te să îți inițiezi planurile și să pui lucrurile în mișcare.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, sectorul casei și al familiei tale se luminează atunci când Luna tranzitează a patra ta casă solară. În timp ce Luna se află în semnul zodiacal al Capricornului, puteți apărea puțin mai puternic decât de obicei. Revizuiți treburile de familie și vedeți dacă puteți să redistribuiți sarcinile. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna intră în sectorul tău de comunicare, așa că plănuiește să te concentrezi pe hârtii în următoarele zile. Este un moment excelent pentru a face actualizări la contracte. Trebuie să semnezi unul în curând?  Aveți un set suplimentar de ochi pe litere mici; consultați un avocat pentru a revizui documentele înainte de a lua o decizie finală.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, când Luna intră în sectorul tău al banilor, este timpul să te gândești serios la ceea ce îți dorești și la modul în care vei dobândi. Acesta poate fi un moment excelent pentru tine de a face un mic venit suplimentar în plus, fie printr-un hobby, fie prin preluarea unor ture suplimentare la locul de muncă.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna în semnul tău zodiacal în următoarele zile este un moment excelent pentru tine să lucrezi la obiectivele personale. Dacă ai niște haine ușor folosite pe care ai vrea să le donezi, acest weekend este perfect pentru a sorta obiectele și a te pregăti pentru o curățenie majoră în casă, la timp pentru primăvară.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna se va afla astăzi în sectorul tău de dușmani ascunși. În timp ce își încheie tranzitul prin Capricorn, este important să fii sârguincios cu limitele tale având o grijă deosebită în jurul chestiunilor care înseamnă cel mai mult pentru tine. Fii precaut cu tipurile de relații pe care le formezi și asigură-te că acestea sunt reciproc avantajoase - nu sunt înrădăcinate în pretexte false sau agende ascunse. Prieteni buni se pot face în continuare, așa că alegeți cu înțelepciune.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna va intra în sectorul tău al prieteniilor. Așadar, acesta este un moment excelent pentru tine să cunoști oameni noi, în special persoane aflate în poziții de autoritate care te pot ajuta semnificativ datorită influenței lor în jurul altor factori de decizie. Este timpul să faci networking,  pentru că nu știi niciodată pe cine poți întâlni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel