Horoscop, vineri, 24 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 24 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

După ce Luna și-a unit forțele cu stellium-ul Berbecului din semnul tău zodiacal, Luna care intră în Taur se va simți ca o schimbare binevenită.
Din punct de vedere emoțional, veți începe să vă simțiți ceva mai relaxați. Mintea ta va începe să se simtă în largul ei, ajutându-te să te concentrezi pe câștigarea banilor, pe cultivarea armoniei în viața de acasă și pe a face lucruri care îți pun la pământ energia și concentrarea.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta ai experimentat destul de multă intensitate în sectorul dușmanilor tăi ascunși datorită stelliului care are loc în Berbec.
Acum, când Luna intră în semnul tău zodiacal, amorțeala provocată de toată drama începe să se dezghețe și poți începe să procesezi ceea ce s-a întâmplat.
Astăzi, dobândești claritate mentală și dorința de a acționa pentru a rezolva ceea ce nu funcționează și de a te concentra pe soluții.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Zona din viața ta care s-a simțit intensă în această săptămână a implicat rețeaua profesională și prieteniile tale. Câteva surprize în această zonă a vieții tale te pot face să te întrebi în cine poți avea încredere și unde este sigur să lași garda jos.
În timp ce următoarele zile continuă să dezvăluie zone de stres, vei ști în curând unde te afli într-o relație.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Prieteniile tale devin mai puternice în acest weekend și, pe măsură ce continui să-i ridici pe ceilalți și să le arăți natura ta de susținător, oamenii sunt îndrăgiți de tine.
Le place să fie în preajma ta, ceea ce te face o persoană destul de populară pe rețelele de socializare, dar și în persoană.


Leu (23 iulie - 22 august)

Sectorul carierei și al muncii tale se consolidează în această săptămână, iar oportunitățile pe care le primești necesită ajutor suplimentar și un set de mâini în plus.

Dacă știi că ai nevoie de ajutor la locul de muncă, astăzi este ziua în care trebuie să ceri ceea ce ai nevoie și să ai la dispoziție un motiv.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, s-ar putea să te simți complet intrigat de chestiuni legate de ocultism, de ezoterism și de alte mistere ascunse ale vieții.
Dacă te-ai gândit vreodată să studiezi tarotul sau astrologia, este ziua perfectă pentru a găsi o carte pe care vrei să o citești pe Amazon sau la librăria locală.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cineva se simte generos, Balanță, și este posibil să primești anumite cantități de resurse din partea unui prieten sau coleg.
Intri în posesia banilor și te-ar putea ajuta să creezi o afacere, să începi un nou loc de muncă sau să faci niște lucrări în casă, finalizate, care să crească valoarea proprietății tale.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva s-a îndrăgostit în secret de tine, iar astăzi, ideea de a fi îndrăgostit este mai atrăgătoare decât ar fi putut fi la începutul săptămânii.
Teama de a fi reținut de lecții de implicare romantică. Ești capabil să-ți deschizi inima iubirii - și asta de mult timp.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Romantismul și relațiile sunt un pic de muncă, dar nimic nu vă este teamă să încercați să faceți un pic mai mult decât faceți de obicei.
Astăzi, mergi dincolo de ceea ce se așteaptă de la tine, iar asta face o mare diferență.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Depuneți o cerere de concediu pentru a planifica o seară aniversară la un hotel.
Săptămâna aceasta este perfectă pentru a-ți începe planurile de vacanță și de vară cu familia. Verifică diverse tarife și vezi cine vine cu cea mai bună reducere.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sentimentele tale în legătură cu câteva puncte dureroase s-ar putea să ți se pară insuportabile astăzi.
Vedeți lucrurile așa cum sunt și evitați să intrați în conflicte inutile la serviciu sau acasă cu membrii familiei.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Fă din ziua de astăzi ziua în care te bucuri de conversații ocazionale și de mese rafinate.
Este bine să te răsfeți cu ceva frumos și simplu. Nu știi niciodată unde te va duce lumea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel