Horoscop, vineri, 23 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 23 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În timp ce Luna se află în Fecioară, este posibil să fii înclinat să faci curățenie sau să experimentezi conștientizarea a ceea ce trebuie reparat în viața ta. Folosește această perioadă pentru a face o listă cu astfel de lucruri.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Următoarele zile ar putea fi mai dulci pentru tine, Taur. Luna care intră în Fecioară te ajută să rămâi ancorat în dragoste.

Ai tendința de a te arunca cu toată puterea ta atunci când te îndrăgostești tare de o persoană.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să știi un pic mai multe decât șeful tău și decât ceilalți responsabili, dar astăzi s-ar putea să ți se pară necesar să asculți în liniște și să oferi feedback mai târziu.


Luna în Fecioară te pune sub lumina reflectoarelor, dar Mercur retrograd își spune că nu este momentul să fii atât de direct, cel puțin nu fără să te gândești puțin la lucruri înainte.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești gata să scrii și să-ți organizezi gândurile și ideile. Când Luna alunecă în Fecioară, este un moment important pentru tine.


Cât timp ești în Fecioară, ești deschis la critică și la a fi criticat. Așadar, profită la maximum de această perioadă iluminatoare.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Poate că nu ești materialist, dar banii sunt instrumentul care te ajută să trăiești viața pe care o dorești.


Următoarele zile, cât timp Luna se află în Fecioară, este un moment perfect pentru a te ocupa de finanțele tale personale.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Accentul este pus pe tine pentru câteva zile, acum că Luna se află în semnul tău. Poți folosi acest timp pentru a pune la punct câteva lucruri importante.


Este posibil să fi lăsat câteva lucruri nerezolvate în această săptămână, dar acest weekend poate deveni dedicat organizării vieții tale, de la hârtii, la facturi, astfel încât atunci când vine ziua de luni să începi săptămâna în forță.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există momente în care trebuie să te uiți în trecut și să vezi de ce s-au întâmplat lucrurile așa cum s-au întâmplat. Luna în Fecioară aduce un ochi vigilent și critic asupra trecutului tău, în special asupra finalurilor.


Poate că ai câteva lucruri care trebuie să fie recunoscute pentru a te putea schimba. Deși nu este niciodată amuzant să arăți cu degetul spre tine însuți, s-ar putea să fii pregătit pentru o muncă personală, acum că Soarele a intrat în sezonul Balanței.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prieteniile de bună calitate sunt atât de importante pentru viața și bunăstarea ta. Așadar, dacă ați făcut câteva conexiuni ocazionale, ați putea decide să reduceți numărul de prieteni și să vă concentrați pe angajamente de calitate în detrimentul celor cantitative.


Acesta ar putea fi momentul în care să te apuci să cureți social media, astfel încât să ai o imagine de ansamblu nouă.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești pregătit pentru un nou tip de muncă care să intre în viața ta. Lucrurile care v-au părut banale și obișnuite nu vă vor mai satisface.


Cu Luna în sectorul carierei și cu Soarele în rețeaua ta, acesta este momentul să întinzi mâna și să vezi ce are universul să-ți aducă în cale.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Sunt zile în care te poți simți cinic în legătură cu viața, cu dragostea și mai ales cu ceea ce cred ceilalți.


Partea mai blândă din tine se exprimă pe măsură ce încerci să scoți adevărul la lumină. S-ar putea să te găsești dornic să corectezi pe cineva pe care îl iubești, dar suficient de blând pentru a face acest lucru fără a răni sentimentele nimănui.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Începi să conștientizezi problemele din viață care îi împiedică pe oameni să își găsească propriile povești de succes.


Aceasta ar putea fi ziua în care le dai o mână de ajutor celorlalți prin caritate și puțină bunătate.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)


Te simți nerăbdător să legi o relație cu cineva.

Acolo unde existau îndoieli sau îngrijorări cu privire la disponibilitatea ta, te poți simți gravitat spre ceva mai mare decât temerile tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel