Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În următoarele 30 de zile, lumina reflectoarelor este îndreptată spre bogăție, iar Soarele intră în Scorpion, activând sectorul tău de resurse comune. 

Uau, ce perioadă extraordinară pentru tine, pe măsură ce se deschid ușile descoperirilor de la prieteni, familie și chiar la un nou loc de muncă. 

Responsabilitățile ar putea crește pentru tine, dar s-ar putea să fii surprinzător de pregătit pentru ceea ce vine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dragostea este pe drum, așa că pregătește-te. Soarele intră în Scorpion activându-vă sectorul angajamentelor. 

S-ar putea să simțiți că totul se potrivește perfect pentru tine și pentru persoana potrivită. Pregătiți-vă pentru o călătorie palpitantă, deoarece intensitatea urcă rapid.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Manierele tale meticuloase sunt pe cale să urce în sus, iar tendința ta de a observa detaliile se accentuează. Soarele intră în Scorpion activându-vă sectorul îndatoririlor zilnice. 

Se întâmplă multe lucruri în viața ta, așa că organizarea, structurarea și pregătirea sunt la ordinea zilei și s-ar putea să constați că te ajută foarte mult să dai tonul pentru restul acestui an.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 Ar putea fi schimbarea sezonului sau intrarea Soarelui în Scorpion care îți activează sectorul romantismului, dar există o energie în aer care îți spune mai mult decât faptul că se schimbă sezonul. 

Te transformi și tu, iar anticiparea pe care o simți este reală - va fi o lună minunată începând de astăzi.


Leu (23 iulie - 22 august)

Fă-te comodă. Este timpul să îți scoți hainele confortabile și să îți permiți să te relaxezi.

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de acasă, iar acesta este locul unde îți poți întreține latura mai senzuală a ta. Gândește-te la pulovere de cașmir și la parfumuri cu accente de toamnă. Este timpul să te relaxezi și să te bucuri de mai mult timp pentru tine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu ești întotdeauna cea mai vorbăreață din grup, dar tânjești după mai multe conversații tete-a-tete cu prietenii și familia. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de comunicare, așa că programează mai multe întâlniri la cafea și ia în considerare posibilitatea de a te reînscrie în grupuri de membri sociali care se potrivesc din nou cu interesele tale profesionale. Nu vei regreta că te vei reîntâlni cu vechii prieteni și că vei reface legătura.

 

Horoscop, vineri, 22 octombrie 2021

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Economisește cât mai mult posibil și te vei simți mult mai bine atunci când contul tău bancar va fi revenit la o stare de sănătate bună și vei fi încrezător că finanțele încep să își revină. 

Soarele intră în Scorpion, activând sectorul tău al banilor, așa că este posibil să câștigi mai mult și să găsești noi modalități de a genera un venit. Este timpul să începi să te agiți înainte ca lucrurile să se liniștească la sfârșitul anului.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața arată foarte bine și este timpul să vă faceți îmbunătățiri. Ai reflectat destul de mult și știi foarte bine unde ți-ar plăcea să ajungi în 2022. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de identitate și dezvoltare personală. Așadar, dacă te gândești să te întorci la facultate, să urmezi un curs de certificare sau să-ți creezi o listă de cărți și să începi să citești.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trăiești și înveți, iar apoi înduri. Problema este că, având în vedere că în decembrie vor veni lucruri bune pentru tine, trebuie să treci prin niște curățenie în casă luna aceasta. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de dușmani ascunși, iar aici lucrurile devin un pic lipicioase pentru tine. Un fost poate apărea, un prieten toxic devine intolerabil, iar tu s-ar putea să nu mai vrei să suporți alte probleme. 

Linia este trasată în nisip, mai ales acum că planeta ta guvernatoare a devenit directă. Aceasta este o perioadă de schimbări. Așa că pregătește-te.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să cunoști cu adevărat pe cineva pentru a înțelege profunzimea prieteniei voastre. 

Așa că, atunci când treceți împreună prin momente dificile, atunci se dă jos legătura de la ochi și vă vedeți unul pe celălalt cu adevărat. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de prietenie, iar în acest sezon. ești pe cale să sapi în sensul de a fi un bun prieten, iar acest lucru va face ca relația voastră să fie mult mai puternică. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este momentul tău de a te dezvolta atunci când Soarele intră în Scorpion, activându-ți sectorul carierei și al statutului social. 

Poziționează-te în așa fel încât oamenii să nu poată să nu observe cât de serios ești la locul de muncă pentru a-ți face treaba. 

Mergi puțin mai devreme la birou și îmbracă-te mai elegant. Fii atent la detalii și caută modalități de rezolvare a problemelor.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lumea este un loc uriaș din care poți învăța și din care poți crește, iar lecțiile de viață sunt nesfârșite. 

Soarele intră în Scorpion activând sectorul tău de educație superioară, așa că permite-i minții tale să se elibereze de orice restricții pe care simți că ți-au fost impuse: spiritual sau emoțional. Acest sezon este menit să îmbrățișezi necunoscutul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience