Horoscop, vineri, 21 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Iată-ne ajunși în prima zi de Mercur retrograd și este o zi norocoasă pentru tine.
În ciuda tuturor teoriilor enervante conform cărora Merc cel nesuferit este un lucru rău, astăzi încep câteva lucruri pozitive pentru tine, deoarece Mercur este exaltat în Taur.
Pregătește-te să-ți remodelezi finanțele, dar și bunurile personale. Pierderile devin câștiguri. Vezi ce poate fi îmbunătățit și soluțiile vin la tine.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Acesta este momentul tău, Taur. Cu Mercur retrograd care începe la prima oră a dimineții, ai ocazia să faci o pauză și să reflectezi asupra vieții, la modul general.
Așteaptă-te să ai sentimente puternice despre cum ar putea fi viitorul, dar nu te grăbi să tragi concluzii pripite, în cazul în care îți dai seama că trebuie să se schimbe câteva lucruri pentru ca tu să obții ceea ce îți dorești în viitor.
Astăzi primești sprijin atât din partea lui Marte motivat, cât și din partea lui Saturn sever. Așadar, ziua de astăzi este perfectă pentru a pune bazele a ceea ce trebuie să faci și pentru a-ți stabili planurile.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sfârșitul este dureros, dar atunci când încetezi să mai faci lucrurile așa cum au fost întotdeauna, descoperi o nouă cale.
Astăzi poate exista o pauză în munca pe care o făceai. S-ar putea să auzi de la șeful tău că nu trebuie să continui un proiect pentru că a fost încredințat altcuiva, și ar putea fi cineva despre care știi că nu te place. Sau s-ar putea ca un prieten sau un iubit să vă spună că trebuie să pună capăt lucrurilor, frângându-vă inima.
Prima zi a lui Mercur retrograd poate aduce în discuție finaluri, dar sunt și momente de revizuire. Vei vedea că cercul vieții se închide într-un mod pe care nu ți l-ai dorit, dar o ușă închisă îți permite să realizezi un vis mai bun.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

În ce direcție se îndreaptă viața ta, Rac? Și ai în jurul tău oamenii potriviți pentru a te duce acolo? Natura ta curioasă este activată astăzi, în timpul începutului lui Mercur retrograd în Taur, iar începutul definește aproape întotdeauna cum va decurge finalul.

Astăzi trebuie să-ți iei alegerile în serios. Compania pe care o păstrezi te poate înălța sau te poate doborî. Numele jocului pentru horoscopul de astăzi este să deschizi ușa către relații inspirate.

Chiar dacă nu îi ai în cercul tău intim, poți să urmărești oameni interesanți online, să citești, să privești videoclipuri și să asculți podcast-uri pentru a te lăsa inspirat de idei despre unde să începi să îți îmbunătățești rețeaua socială.


Leu (23 iulie - 22 august)

Care este valoarea ta? Nu este ușor să-i ceri șefului o mărire de salariu, dar s-ar putea să simți că ai nevoie să câștigi mai mulți bani pentru a te compensa pentru munca pe care o faci.

În timpul retrogradării lui Mercur, începând de astăzi, ideea de a cere te poate îngrozi, dar nu se poate nega faptul că trebuie să o faci cât mai curând.

Astăzi, analizează cât plătesc alte companii pentru jobul pe care îl prestezi și pornește de acolo. Odată ce ai toate informațiile, scrie, editează și scrie. Apoi, după ce Mercur retrograd se termină, gândește-te să îți prezinți cererea de mărire de salariu.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu te poți întoarce la ceea ce ai fost odată, Fecioară. Astăzi începi să vezi lucrurile într-o cu totul altă viață. Este ca și cum o mare gaură s-a deschis în univers și, dintr-o dată, îți dai seama că minciunile pe care le-ai crezut și temerile de care te-ai agățat nu mai au atâta putere asupra ta.
Astăzi începi să vezi că ai opțiuni. S-ar putea să fii la o singură decizie distanță de a face o mare schimbare în viața ta - și una bună.

 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Secretul tău este în siguranță, Balanță. Uneori împărtășești mai mult decât ți-ar plăcea, lăsându-te expus și temându-te că bârfele ți-ar putea distruge reputația. Dar, astăzi, începi să vezi că fostul prieten sau prietenul toxic și-au pierdut brusc interesul pentru tine. Nici măcar nu mai sunt deranjați de viața ta ca înainte.
Liniștea va fi înfricoșătoare inițial, pentru că ești obișnuit să te îngrijorezi de următorul lor pas. Dar, după ziua de astăzi, liniștea va deveni confortabilă. Cu ajutorul lui Mercur Retrograd, viața ta se vindecă în bine.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să îți revizuiești viața amoroasă, Scorpionule. Una este să te lași prins în pasiunea unei relații și alta este să știi că persoana cu care ești are potențial pe termen lung pentru o poveste de dragoste de durată.
Retrogradarea lui Mercur de astăzi pune pauză la viața ta amoroasă, ajutându-te să te așezi și să te gândești la statutul tău actual fără a fi prea emoțional. Este ziua perfectă pentru a te gândi la viitor, chiar dacă nu ești sigur cum va arăta acesta.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile au nevoie de timp pentru a crește, Săgetătorule, iar atunci când nu știi de unde să începi, pornește de la ceea ce ți se pare corect. Mercur retrograd care începe în Taur îți dă permisiunea de a-ți face un inventar al sistemului nervos.
Toate lucrurile care te fac să te simți neliniștit, agitat și ieșit din fire sunt gata să fie abordate și confruntate în această lună, începând de astăzi.
Vizualizează-ți emoțiile atunci când ceva te deranjează și pune în aplicare o tehnică de calmare. Stabilește-ți un obiectiv de a lucra la acest domeniu al vieții tale, poate cu ajutorul unei aplicații de meditație.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să fii selectiv, Capricorn. Astăzi nu mai pierde timpul cu aplicațiile de dating și cu flirtul și discută doar cu persoanele care par să fie serioase în ceea ce te privește.
Este bine să știi că ai opțiuni, dar timpul zboară prea repede și, înainte să-ți dai seama, seara a trecut. Nu mai investiți energie în câteva persoane doar pentru a realiza că nu există scântei sau prietenii. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Încetează să mai împărtășești prea mult cu familia, Vărsătorule. Astăzi înveți să îți retragi câteva dintre gândurile și opiniile tale atunci când vorbești la telefon cu părinții tăi.
Este ușor să intri în prea multe detalii despre viața ta atunci când aceștia îți pun o întrebare simplă. Dar ești adult și ești pregătit să ai parte de puțină intimitate. Cu Mercur retrograd care lucrează cu Uranus, o pauză este ceea ce ai nevoie din punct de vedere emoțional și mental.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Nimănui nu-i plac schimbările bruște, iar astăzi promite o întoarcere neașteptată. Viața ta va părea că se îndreaptă într-o nouă direcție, dar ceea ce poate fi o surpriză este că, de fapt, se întoarce la o călătorie de la care te-ai abătut, dar de la care nu ar fi trebuit.
Înveți să te întorci înapoi și să termini ceva important pe care ai început, dar de care ți-a fost prea frică. Astăzi, înveți să fii îndrăzneț și curajos în fața adversității, fără să te întrebi dacă poți reuși sau nu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel