Horoscop, vineri, 2 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 2 septembrie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pe măsură ce Luna își schimbă semnul, trecerea ta se concentrează și ea de la modul de rezolvare a problemelor, la căutarea aventurii.

Astăzi nu este momentul potrivit pentru a te grăbi cu capul înainte în ceva de care nu ești sigur.

Pentru astăzi, visarea viitorului poate fi productivă și îți poate oferi o perspectivă asupra următorilor pași și a oportunităților deschise.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna petrece ceva timp în sectorul tău de angajamente, dar în curând se mută în Săgetător, ceea ce îți provoacă dorința de a vorbi despre așteptări, speranțe secrete și vise.

Eșecurile personale din trecut s-ar putea să te preocupe, Taur, iar aceasta poate fi o perioadă de vindecare și creștere, dacă ești dispus să privești în trecut pentru a găsi răspunsuri.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Iubirea capătă un sens cu totul nou, când Luna intră în Săgetător, mai târziu în această după-amiază.

În prima jumătate a zilei, concentrează-te asupra rezolvării lucrurilor nerezolvate, pentru a-ți deschide programul pentru o noapte în oraș cu iubitul tău sau o întâlnire cu prietenii.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai răbdare, Rac. Astăzi, câteva conflicte de ultimă oră îți pot da peste cap planurile, dar cu o perspectivă potrivită, poți găsi această schimbare revigorantă și necesară.

Privește oportunitățile care vin odată cu neplăcerile, deoarece te pot ajuta să descoperi noi aventuri la care nu erai deschis înainte.

 

Horoscop - 2 septembrie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi ai putea simți cum latura ta romantică prinde viață, când Luna intră în Săgetător.

Acesta este un moment excelent pentru a invita un prieten la cină sau pentru a planifica o seară minunată de întâlnire în următoarele zile.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți place când lucrurile sunt în ordine și merg bine, așa că atunci când Luna intră în Săgetător este o schimbare binevenită pentru semnul tău zodiacal.


Următoarele câteva zile îți oferă o energie amplă pentru a te ocupa de detalii, inclusiv de a face ordine în casă.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei ce e mai bun pentru toată lumea, așa că atunci când vezi că cineva suferă în interior îți este greu să stai deoparte și să nu spui nimic.


Astăzi, conversațiile tete-a-tete sunt de dorit, iar dacă ai ocazia să programezi o pauză de cafea cu un prieten (chiar dacă este prin Zoom) bucură-te de ea.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți plac afacerile bune, așa că atunci când Luna părăsește semnul tău pentru a intra în Săgetător, s-ar putea să te bucuri să te răsfeți cu câteva cumpărături.


Răsfață-te cu ceva frumos astăzi chiar din magazinul tău preferat.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi plin de idei chibzuite și viziuni creative pentru viitor, deoarece Luna își petrece următoarele câteva zile în semnul tău zodiacal.

Folosește acest timp pentru a crea noi obiective și pentru a elimina gândurile vechi.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tăierea legăturilor și încheierea unor relații sunt două lucruri pe care s-ar putea să simți că vrei să le faci, deoarece Luna își petrece următoarele câteva zile în sectorul acesta de finaluri.

 

Următoarele câteva zile pot oferi o perspectivă profundă asupra a ceea ce nu mai funcționează în viața ta și asupra situațiilor toxice de care trebuie să te îndepărtezi.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un prieten sincer este ceea ce ai nevoie în acest moment și, chiar dacă anumite mesaje pot fi greu de auzit, ele sunt necesare.


Dacă ți-ai dorit un feedback sau ai tânjit după cineva care să te ajute să te dezvolți, este un moment excelent pentru a programa o ședință cu un mentor sau cu o persoană de încredere.


Horoscop - 2 septembrie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Munca și călătoriile se pot îmbina, mai ales dacă aveți un loc de muncă la distanță.


Următoarele câteva zile sunt excelente pentru o excursie spontană la o cafenea locală pentru a lucra și a schimba peisajul. Sau, dacă ați căutat un loc de muncă la distanță, verificați dacă a apărut un post vacant pentru domeniul de interes.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience