Horoscop, vineri, 27 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PROTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PROTV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 27 octombrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC
Se poate să vă ocupaţi de acte, să vă achitaţi şi de toate obligaţiile financiare şi cu ce rămâne să plecaţi într-o escapadă turistică şi va revigoraţi.

O să apară şi pentru voi cineva care să vă completeze frumos şi să construiţi o relaţie care să vă întregească.


TAUR
E cineva care vrea să fiţi împreună, dar sunteţi selectivi şi o să faceţi o triere, după ce o să ieşiţi la cafea, vedeţi care dintre pretendenţi răspunde.

Se conturează un proiect care v-ar aduce în centrul atenţiei şi o să vă străduiţi din răsputeri să rămâneţi în top.


GEMENI
Poate vă pregătiţi de o petrecere în familie, o nuntă, un botez, sau o aniversare şi or să vă mai ajute şi ceilalţi membri ai familiei, cu diverse.

Apare acel cineva de care v-a fost dor şi o să vă faceţi programul în funcţie şi de preferinţele persoanei respective.


 RAC
Se anunţă o reuşită în familie, poate se căsătoreşte cineva, are loc un botez, sau se împlinesc ani de căsătorie, ori altceva care se cere sărbătorit cu tot familionul.

O prezenţă plăcută, e cineva care va scoate la un suc, o cafea ca să luaţi pulsul relaţiei , să fie animată.


LEU
O să vă simţiţi bine cu grupul în excursie, co condiţia să fiţi voi liderul c-aveţi traseu, destinaţie care n-au cum să nu le placă şi celorlalţi.

Poate plecaţi de azi, la un eveniment festiv şi dacă aveţi unde să vă cazaţi poate rămâneţi şi mâine, poimâine.


 FECIOARĂ
Se poate să bateţi palma pentru o colaborare, dar dacă nu sunteţi convinşi, încă, poate mai lăsaţi ideea la dospit şi vedeţi la ce concluzie ajungeţi.

Vin de undeva nişte bani şi-o s-avem şi de buzunar ca să plecaţi pe undeva măcar o zi, dacă nu tot weekend-ul.


BALANŢA
Poate faceţi monetarul ca să vedeţi dacă dispuneţi de banii necesari să daţi o fugă la munte, sau la nişte prieteni care dau un party şi voi chiar păreţi amatori de mondenităţi.

O să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care e atras de felul vostru de a fi şi poate o să simţiţi că e reciprocă, atracţia.


SCORPION
Se poate să vă implicaţi într-o afacere şi să meargă totul şnur, să vis e netezească drumul spre succes ca o s-aveţi putere de muncă, inspiraţie.


Se poate să primiţi ceva în dar şi să vă bucuraţi că e cineva pentru care contaţi şi o să crească stima de sine.


SĂGETĂTOR
Se poate să fiţi pe picior de plecare şi să petrecem câteva zile departe de casă, c-aveţi nevoie de odihnă , să vă şi distraţi şi să faceţi mişcare.

Voi aveţi de recuperaţi nişte bani şi cu toate c-o să vreţi să-i puneţi la păstrare n-o să renunţaţi la ce vă place, să cumpăraţi pentru voi şi-ai voştri.


 CAPRICORN
Poate o ieşire în doi ar repara o relaţie care îşi pierduse scânteia şi să aduceţi un plus de lumină în cuplu, dacă vă rupeţi un pic de casă.


Vi se lansează invitaţia să vă duceţi la un party mâine şi poate fi în altă localitate, tocmai bine ca să faceţi şi o excursie.


VĂRSĂTOR
Un eveniment monden, o gală, o recepţie, poate vă duceţi la un spectacol şi o să fie o reconectare cu oameni care sunt importanţi pentru voi.

Se anunţă un succes la slujbă, la şcoală, va fi o upgradare şi în curând un câştig în plus financiar.


 PEŞTI
O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care vă place şi e posibil să se construiască frumos, o relaţie, să vă găsiţi un partener de cuplu.

O să faceţi echipă cu cineva care vrea să profite de experienţa voastră ca să iasă ceva de calitate - din punct de vedere profesional.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel