Horoscop, vineri, 16 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 16 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un lider înnăscut, iar astăzi s-ar putea să fii în centru al atenției în cercul tău de prieteni.
Acesta este un loc privilegiat în care îți poți exercita influența, făcând în același timp o impresie pozitivă.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi excelentă pentru tine, Taur. Cu Luna în sociabila Balanță, ai o mulțime de oameni care vor să fie alături de tine. Aveți un proiect important pe care trebuie să îl finalizați? Nu fiți timid. Cereți ajutorul de care aveți nevoie și delegați lucruri mici altora. Aceștia vor străluci!


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai nevoie să fii liber, Gemeni. Energia de astăzi te mișcă în tot felul de moduri amuzante și este timpul să explorezi ceea ce viața are de oferit. De la a merge la cumpărături și a verifica ce este în magazine cu un prieten până la a prinde o mișcare spontană la sfârșitul zilei, viața se simte strălucitoare. Sunt prea multe lucruri minunate de explorat.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai nevoie să fii liber, Gemeni. Energia de astăzi te mișcă în tot felul de moduri amuzante și este timpul să explorezi ceea ce viața are de oferit. De la a merge la cumpărături și a verifica ce este în magazine cu un prieten până la a prinde o mișcare spontană la sfârșitul zilei, viața se simte strălucitoare. Sunt prea multe lucruri minunate de explorat.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mai sunt doar câteva zile până când copiii vor ieși de la școală, membrii familiei încep să zboare spre casă, iar casa este plină de râsete și jocuri. Este momentul să te grăbești și să finalizezi orice mic detaliu. Vrei să te asiguri că totul este perfect.


Leu (23 iulie - 22 august)

Ce este mai bine decât să ai o discuție lungă și amuzantă cu un bun prieten pe care îl adori? Este o zi excelentă pentru a apela la un vechi prieten în care timpul pare să nu schimbe nimic în relația voastră. Ia legătura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme pentru a le saluta.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Uneori vrei să rearanjezi mobila pentru un aspect cu totul nou. Dacă te simți obosit de felul în care sunt așezate lucrurile în camera de zi sau în spațiul personal, s-ar putea să nu însemne că trebuie să cumperi o grămadă de lucruri noi. Încearcă în schimb o nouă dispunere.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră astăzi în semnul tău, ceea ce face ca aceasta să fie ocazia perfectă pentru a planifica o zi de spa sau pentru a programa ceva timp pentru odihnă și relaxare.
Chiar dacă decideți să vă uitați doar într-o librărie în timp ce vă sorbiți băutura caldă preferată, găsiți ceva timp doar pentru voi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Să renunți la un vechi prieten poate fi dificil, chiar dacă sunt toxici. Știi că relația nu poate continua, dar golul pe care îl lasă dincolo se poate simți ca o gaură în inima ta. Fii puternic, Scorpionule. În curând îți vei face un nou prieten și vei fi bucuros că nu te-ai mulțumit cu o relație care nu era în interesul tău.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă ești un suflet introvertit, ziua de astăzi te va face să îți dorești să petreci timp cu un prieten.
Relațiile sunt condimentul vieții, Săgetătorule. Atunci când reușești să îți strecori timpul cu o cunoștință sau cu o prietenă bună, apreciezi și mai mult timpul pentru mine.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Problemele de la locul de muncă pot deveni ceva mai intense când toată lumea este îngrijorată de locurile de muncă și de costul vieții în această perioadă. Tensiunea poate duce la drame și meschinării între colegi.
Nu ezitați să vorbiți dacă trebuie să vă adresați persoanei de la Resurse Umane. Pentru asta sunt ei acolo.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este sezonul în care poți dobândi o apreciere profundă pentru diferitele tipuri de religii din lume, în special cele mult diferite de a ta.  Crăciunul este o perioadă excelentă pentru a sărbători cu prietenii care provin din diverse culturi.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești o persoană care dăruiește, Pești. Astăzi, vezi frumusețea în toate lucrurile din jurul tău; asta îți deschide inima pentru a explora și mai mult sensul acestei perioade a anului.
Simți dragostea din jurul tău, iar acolo unde vezi o nevoie, ești unul dintre primii oameni care încearcă să ajute acolo unde poate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel