Horoscop, vineri, 14 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 14 octombrie 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ai foarte multă energie aeriană care îți influențează parteneriatele în această săptămână și să acționezi fără să te gândești prea mult la lucruri. Este întotdeauna bine să folosești bunul simț, dar, deocamdată, s-ar putea să te bucuri să te lași dus de val.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Suflecă-ți mânecile, Taur, ești pregătit să ai o zi productivă. Indiferent de obstacolele cu care te confrunți, ai energia și determinarea necesare pentru a le depăși.


Un puternic simț al datoriei te ține cu picioarele pe pământ și te gândești înainte la toate lucrurile pe care trebuie să le faci în această săptămână.

Planeta care te guvernează, Venus, continuă să vorbească cu Saturn retrograd, ajutându-te să rămâi calm și concentrat asupra obiectivelor.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți place când toată lumea se înțelege bine și lucrurile par să meargă chiar mai bine decât ai plănuit.


Ești plin de viață, Gemeni. Ceea ce trebuie spus, reușești să comunici minunat.

Prietenii tăi au ocazia să experimenteze acea persoană mai optimistă pe care toată lumea o cunoaște și o iubește.

 

 Rac (21 iunie - 22 iulie)

Natura ta empatică primește un impuls astăzi cu tranzitul Soarelui în trigon cu Luna. Este posibil să trăiești momente speciale în care ai impresia că ai mai fost într-un loc. Ziua de astăzi este minunată pentru a căuta experiențe spirituale, cum ar fi meditația, scrierea unui jurnal sau citirea unei cărți poetice.

 

 Leu (23 iulie - 22 august)

Personalitatea ta veselă evită adesea conversațiile care se bagă prea adânc în partea întunecată a lucrurilor. Cu toate acestea, starea de spirit a unui prieten vă obligă să vă opriți și să ascultați, chiar dacă este greu de auzit. Astăzi, Luna vorbește cu Pluton, pentru a te ajuta să găsești o modalitate de a întoarce lucrurile și de a le face din nou mai luminoase, cu vorbe bune și o abordare lejeră.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Chestiunile tale ar putea avea nevoie de o mică evaluare. Ziua de astăzi este perfectă pentru a revizui ce tipuri de plăți automate sunt retrase din contul tău bancar. Abonamentele și alte modalități de reducere a cheltuielilor pot fi eliminate, astfel încât să îți îmbunătățești cheltuielile și să economisești  banii.
.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua de astăzi se simte perfect pentru tine, pe măsură ce explorezi noi căi ale vieții tale. Lumea pare să se deschidă pentru a-ți oferi bucurie și multe binecuvântări materiale. Acesta este un moment minunat pentru tine să te uiți la modul în care dorești să-ți reinventezi viitorul făcând alegeri reușite.  

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O întârziere neașteptată sau o schimbare neașteptată a planurilor nu pare să-ți dea peste cap programul. Cu toate acestea, vezi o schimbare ca pe o intervenție divină, deoarece ești obligat să acorzi timp și energie unui nou proiect.

 

 Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sentimentele pe care le-ați ținut în interiorul dumneavoastră pot începe să se reverse. Inima vă este plină de energie pozitivă și doriți să o împărtășiți cu ceilalți. Este o zi minunată pentru a ieși în oraș cu prietenii care scot la iveală tot ce ai mai bun din tine și ești capabil să fii tu însuți.

 

 Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Mai sunt încă multe schimbări necesare, iar cele mai multe dintre ele țin de preferințele și circumstanțele dumneavoastră. Ești într-o poziție bună pentru a începe să pui bani la bătaie pentru proiecte și să investești în dezvoltarea ta personală.

 

 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Ștergeți calendarul și luați-o de la capăt, este o perioadă excelentă pentru odihnă și relaxare. Veți dori să vă cuibăriți cu o carte bună sau să vă uitați la un film. Pacea și liniștea sunt exact ceea ce ai nevoie mai mult în viața ta.


Pești (19 februarie - 20 martie)

În inima ta se simte o dorință de ceva mai mult și ai impresia că viața ta se îndreaptă într-o direcție care nu ești sigur că îți place. Prietenii ar putea fi îngrijorați, dar trebuie să faci ceea ce este mai bine pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel