Horoscop, vineri, 13 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, vineri 13 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Viața ta socială înflorește. Ți-ai petrecut ultimele zile pentru a face ordine, așa că acum este timpul să te recompensezi pentru bună purtare. Luna intră în Balanță, sectorul tău al parteneriatelor - atât romantice, cât și orientate spre afaceri.
Este timpul să vă întindeți antenele pentru a vă conecta pozitiv cu prietenii și cu un șef sau un supraveghetor. Lucrurile funcționează bine pentru tine, iar dacă trebuie gestionată vreo energie negativă, ești corect și interesat să găsești soluții de compromis.găsești imediat soluția.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Următoarele zile sunt perfecte pentru "a face treabă", deoarece Luna intră în zodia ta soră, Balanța. Energia unei Luni în Balanță aduce atenția asupra sectorului tău de sănătate.
Dacă ai câteva întâlniri pe care trebuie să le stabilești sau vrei să notezi meniul și lista de cumpărături, astăzi și mâine sunt optime pentru a pune ordine în acest sens.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dragostea putește în aer, zilele acestea, când Luna intră într-un semn de aer. Latura ta cochetă iese la iveală din plin. De la mesaje dulci trimise cu emoție sinceră până la a-i oferi partenerului o îmbrățișare lungă la sfârșitul zilei de lucru, romantismul tău este la cote maxime și gata să îți arăți dragostea.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

O reuniune de familie poate suna ca ceva ce ai vedea la televizor, dar este o practică care poate fi extrem de benefică și pentru tine. Poți să comanzi o pizza și să îi pui pe toți să se adune în jurul mesei pentru a discuta despre treburile casnice, despre ora de culcare și despre aranjamentele de program sau orice altceva care trebuie refăcut acum că a venit noul an.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Îți place să auzi feedback-uri pozitive, Leu, iar conversația grozavă de astăzi include câteva complimente. Este acea perioadă a lunii în care Luna se află în sectorul tău de comunicare. Trimiterea de feed-back pozitiv altora prin SMS sau e-mail sau a spune ceva bun și sincer poate fi o modalitate de a începe ziua cu dreptul.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Echilibrul financiar este ceva la care te gândești la început de an. Să faci ordine și să știi ce intră și ce cheltuieli au bani care ies este o prioritate absolută.

Luna în Balanță de astăzi te face să fii echilibrat și clar din punct de vedere mental, dar și emoțional. Este o zi excelentă pentru a-ți face timp pentru a-ți revizui veniturile și pentru a determina ce trebuie să faci pentru a-ți atinge obiectivul de economisire.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi este vorba despre tine, Balanță; pe măsură ce Luna intră în semnul tău zodiacal, primești un impuls de energie care te invită să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci în această săptămână. Ai nevoie să sortezi hainele vechi și să-ți planifici următoarele achiziții din garderobă?
Ți-ai stabilit următoarea programare la manichiură? Concentrează-te pe lucrurile mărunte care trebuie făcute, dar care te fac să te simți de milioane!


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori, oamenii consideră că ești ranchiunos, dar în următoarele zile nu ești interesat să retrăiești drame vechi, ci vrei să mergi mai departe. Mintea ta este concentrată pe a fi în largul tău și în lumea din jurul tău. Când vine vorba de bârfe sau de discuții despre ceva stresant, vei opta să te retragi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este plăcut atunci când ai un prieten bun în viața ta care poate transforma o situație negativă într-una pozitivă.
Astăzi, cineva care vede lumea ta într-un mod unic are ocazia să vorbească despre viață și să-ți dea un sentiment puternic de speranță și dragoste.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Găsești acel echilibru corect între viața profesională și cea personală pe care îl dorești, Capricorn. E vorba de pauzele de masă și de plecarea la timp. Nu vei dori să dai peste cap timpul personal de dragul muncii. Este timpul să stabilești aceste limite.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Când a fost ultima dată când ai citit o carte cu adevărat bună? Chiar dacă nu ai timp să citești, optează pentru un audio book pentru a-l asculta în drum spre serviciu sau în timp ce faci treburi prin casă.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să îți actualizezi parolele și toate setările de confidențialitate de pe telefon și calculator.
Luna intră în sectorul tău al secretelor și al resurselor comune. Când Luna se află în Balanță, este un moment excelent pentru a vă verifica istoricul de logare, pentru a vă consulta un raport de credit și pentru a vă verifica setările de siguranță și securitate de pe Google pentru a vă asigura că totul este bine închis și protejat de hackeri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel