Horoscop, vineri, 12 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic. 12 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ocupă-te de afaceri. Faceți un pas înapoi și lucrați din interior.

Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Acum nu este momentul să ieșiți în evidență, ci, în schimb, concentrați-vă în interior.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Se întâmplă multe lucruri cu prietenii tăi acum, iar faptul că ești atât de ocupat este menit să te enerveze un pic.
Când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de prieteni, ești sociabil, dar riști ca prietenii tăi  să te excludă.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să te concentrezi acum, iar acesta nu este un moment în care să negociezi termenii sau să faci ca lucrurile să meargă așa cum vrei tu.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de carieră și statut social.
Canalizează-ți dorința de a face mari schimbări în responsabilitățile tale de la birou. Nu vei regreta că ești super productiv în acest moment.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Fă o căutare spirituală, Rac. Există atât de multe motive foarte bune pentru tine să te bucuri de viață la un alt nivel.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de educație, dar aceasta este o chemare către adâncurile intuiției și dorințelor tale.
Gândește-te la ceea ce ți-ar plăcea să înveți de la un mentor sau un prieten, poate să studiezi ceva astrologie. Nu toată educația vine de la o instituție formală. Viața este o lecție uriașă.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Poți fi îngrozitor de confuz în acest moment, iar zilele următoare s-ar putea să nu dea niciun rezultat dacă încerci să rezolvi problemele sau să obții niște răspunsuri.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de resurse comune, și este atât de ușor să pierzi din vedere ceea ce este important acum.
Poate că ar fi bine să iei o scurtă pauză departe de toate problemele și să te întorci la munca pe care trebuie să o faci mai târziu.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta, doar pentru că vă simțiți prins în momentul respectiv. S-ar putea să simțiți că trebuie să spuneți mai mult decât este necesar pentru că sunteți emotiv.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al angajamentelor, iar sprijinul pentru ca tu să  duci planurile până la capăt este complicat și intens.
Faceți o pauză. Dacă ceea ce te gândești este cu adevărat menit să fie, atunci timpul le va rezolva.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este greu să rămâi concentrat în acest moment, dar de ce, Balanță? Ei bine, nu este vorba că ești indecis. Ai luat o decizie de a face lucruri și totuși, iată că în schimb te holbezi la telefon.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar aceste sarcini te ocolesc.
Pur și simplu știi că trebuie să începi de undeva, dar de data aceasta s-ar putea ca ceea ce trebuie să adaugi pe lista ta de lucruri de făcut să fie cuvântul "nimic". Ia o pauză. Aveți nevoie de ea.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acele mâzgălituri de pe carnețelul tău în timpul ședinței de la serviciu sunt doar un semnal că ar trebui să fii în altă parte să te distrezi și să faci un pic de haos atunci când apare ocazia.
Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de creativitate.
Așadar, programează o seară de întâlnire pentru pictură  sau, dacă nu ești o personalitate practică, uită-te la o emisiune despre meșteșuguri sau despre cum să-ți faci ordine în casă.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Indiferent cât de mult îți iubești familia sau îți dorești să fii aproape de oamenii pe care îi iubești, există și o parte din tine care crede că nu e chiar așa cum pare.
Ai nevoie de spațiul tău, iar atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al căminului și al familiei, ești adepta faptului de a nu lăsa pe nimeni să te lege sau să te forțeze să fii undeva la o anumită oră.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fiți atenți. Minciunile albe sunt tot minciuni, iar oamenilor nu le crește nasul când sunt mincinoși.
S-ar putea să auzi un basm sau două și să crezi ceea ce ți se spune. Acest lucru este normal atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de comunicare.
Lucrurile sunt spuse pur și simplu și nu prea există un motiv. S-ar putea să nu-ți dai seama că ai fost mințit până când nu este prea târziu.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să te dezvolți și să te bucuri de propria viață. Ești pregătit să simți că ai ambele picioare pe pământ și că ești capabil să te descurci singur. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al banilor.
Vin la tine lucruri de care ai nevoie. Veți dori să fiți atenți la modul în care vă petreceți timpul și banii și la drepturile pe care le aveți de a vă gestiona viața, afacerile și propria persoană.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ești un fel de metamorfoză, iar personalitatea ta de Cameleon este atât de utilă uneori, dar încearcă să nu te pierzi prea mult în momentul în care uiți cine ești.

Rămâi fidel ție însuți, Pești. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de identitate, și ai putea să muncești mai mult și să încerci să fii ceea ce nu ești de dragul de a face pe plac oamenilor, dar nu uita că cea mai bună persoană pe care o poți face fericită ești tu însăți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 12 noi 2021, 07:29 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience