Horoscop, vineri, 11 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 11 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Berbecule, Luna se află în semnul zodiacal al Balanței, în casa ta solară a relațiilor.

Vei dori să petreci timp în jurul oamenilor și să te bucuri de câteva râsete.

Ești pregătit să te distrezi, iar acest lucru poate fi ușor distractiv pentru tine în timp ce Marte continuă să tranziteze casa ta solară a muncii.

Ai multe lucruri pe cap, însă puțină distracție ți-ar prinde bine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taurule, Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, în casa ta solară a muncii și sănătății. Este momentul să găsești echilibrul potrivit între toate aspectele vieții tale, de la muncă la casă.

Vei fi lipsit de prejudecăți în privința aspectelor importante, iar acest lucru îți oferă distanța de care ai nevoie pentru a progresa în câteva aspecte la locul de muncă, astfel încât să poți petrece mai mult timp cu familia și prietenii.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemenule, focusul tău este asupra pasiunii și creativității. Experimentează cu lucruri artistice pe care le faci cu plăcere.

Rearanjează o cameră sau chiar uită prin dulap și elimină lucrurile pe care nu le mai consideri frumoase.

Înlocuiește-le cu ceva mai la modă și potrivit nevoilor și dorințelor tale pentru acest an.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Luna în Balanță intră în casa ta solară a căminului și familiei. Împacă-te cu oamenii cu care ai avut dificultăți în a te înțelege în viața ta.

Acolo unde poate a existat tensiune și neiertare, fă pace. Începe să aplanezi problemele și profită de energia care încă persistă din Luna Nouă a acestei săptămâni.

Leu (23 iulie - 22 august)
Fă-te auzit și implică-te în conversație. Leule, comunicarea atinge apogeul.

Deschide-te cu adevărat celorlalți. Ești cu ușurință centrul atenției și devii un bun discutabil. Evită bârfa, deoarece alții ar putea să te atragă în dramă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este un moment potrivit pentru tine să începi să înlături emoția din ceea ce faci în carieră și să privești lucrurile obiectiv.

Dacă ceva nu funcționează pentru tine, renunță și treci la altceva care îți permite să fii productiv și profitabil.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Fă lucruri speciale pentru tine, cum ar fi îngrijirea personală, nevoile de frumusețe sau chiar să-ți faci o coafură sau un tatuaj. Concentrează-te pe a te simți frumoasă din interior și din exterior.

Lasă-ți atenția asupra ta acum, deoarece Luna petrece câteva zile în semnul tău zodiacal.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionule, ai grijă de spatele tău. Încearcă să nu fii prea deschis și expresiv cu străinii.

Dacă ai probleme pe care nu vrei să devină publice, asigură-te că nu ești persoana care începe să dezvăluie ceea ce preferi să păstrezi pentru tine. Exersează discreția.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătore, extinde-ți rețeaua socială. Începe să-ți actualizezi profilul de LinkedIn și acceptă sau refuză orice invitații pentru socializare în acest weekend următor.

Restul săptămânii este despre prietenie, iar tu dezvolți o prezență semnificativă în comunitatea ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornule, începe să lucrezi la proiecte de echipă. Deși poate preferi să lucrezi singur, acum este momentul să colaborezi și să realizezi sarcini importante care necesită mai multe mâini.

Delegă ceea ce nu trebuie să faci singur. Găsește o modalitate de a adăuga valoare echipei, astfel încât să ai sprijinul de care ai nevoie și ceilalți să primească laudele pe care le doresc. Toată lumea câștigă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătore, în ciuda faptului că poți fi sceptic în legătură cu anumite chestiuni în acest moment, este un moment potrivit să asculți punctele de vedere ale altor oameni și să vezi dacă poți înțelege de unde vin.

Luna în Balanță te ajută să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere și să ai mai multă iubire și compasiune pentru ceilalți.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștiule, uneori îți poate fi foarte dificil să înțelegi de ce cineva ar fi dispus să renunțe la un anumit lucru.

Cu toate acestea, acesta este un moment potrivit pentru tine să fii mai puțin judecător și să vezi că lumea este un loc ciudat în care viața poate fi aleatorie în orice moment. Încearcă să nu te îngrijorezi dacă greșelile lor pot deveni ale tale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel