Horoscop, vineri, 10 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Lărgește-ți orizonturile, Berbec! Mercur intră în Săgetător, activând teme legate de educație, călătorii și culturi mondiale, inclusiv religia. Acesta este momentul perfect să alegi o limbă străină de învățat sau să încerci să gătești mâncăruri etnice din alte țări.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taurule, există un moment și un loc pentru fiecare lucru, iar astăzi s-ar putea să fie necesar să discuți despre chestiuni financiare. Mercur intră în sectorul resurselor comune, care includ atât activele, cât și problemele legate de moștenire.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Ești un vorbitor, și acum nu vei putea să-ți ții gândurile sau sentimentele pentru tine, cu Mercur în sectorul relațiilor tale. Este momentul să vorbești deschis și sincer despre ceea ce contează pentru tine, Gemeni. Pe măsură ce Mercur intră în Săgetător, intri într-o perioadă îndrăzneață a vieții tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Este bine să fii sincer cu tine însuți, Rac, inclusiv în ceea ce privește felul în care ai tratat corpul tău în acest an. Dacă ai nevoie să faci o schimbare în ceea ce privește obiceiurile sau sănătatea, acum este un moment excelent să o faci.

Leu (23 iulie - 22 august)
Ești gata să fii romantic, și nu este nicio rușine în asta de data aceasta. Vei fi complet echipat să-ți deschizi inima către iubire și să lași cuvintele pasiunii să curgă din tine, datorită intrării lui Mercur în Săgetător.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este bine să fii sincer despre situația ta financiară, Fecioară, în special în ceea ce privește casa ta. Acum, când Mercur intră în Săgetător, unde va rămâne pentru următoarea lună și jumătate, poți începe să planifici pentru viitor.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ia-ți timp să gândești lucrurile în profunzime, iar în timp ce Mercur intră în Săgetător, s-ar putea să descoperi că mintea ta lucrează intens cu privire la problemele din comunitatea ta locală sau la călătoriile locale. Săgetătorul guvernează casa a treia, care acoperă probleme legate de calculatoare, mașini și date.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cum îți dorești să arate portofoliul tău financiar, Scorpion? Există diferite moduri de a construi averea, chiar dacă trebuie să începi cu puțin. Poți să ai de suferit din cauza prăbușirii cripto sau a NFT-urilor, dar poți recupera pierderile în alte moduri. În timpul lui Mercur în Săgetător, poți începe procesul de a arăta bine pe hârtie verificând activele pe care le ai în prezent comparativ cu datoriile.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
O dată pe an, Mercur intră în semnul tău, iar atunci este momentul pentru auto-reflecție. Dacă ții un jurnal, revezi cele mai vechi însemnări pentru a vedea cât de mult ai progresat. Dacă te-a intrigat procesul de manifestare și Legea Atracției, ia una dintre cărțile lui Esther Hicks despre acest subiect. Poți învăța cum să integrezi scrisul și stabilirea intențiilor în obiectivele tale.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Când hotărăști să închei ceva, ești hotărât. Și ideea de a pune capăt unei chestiuni poate deveni mai reală pentru tine în această lună. Mercur va fi în semnul Săgetătorului, punând capăt contractelor, afacerilor și diferitelor acorduri verbale.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Niciodată nu știi cu cine poți întâlni în momentul potrivit, iar în timp ce Mercur intră în Săgetător, universul ar putea aduce decidenții de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini un vis. Acesta este un moment minunat pentru a intra în discuții și acorduri sau pentru a susține prezentări importante.

Pești (19 februarie - 20 martie)
S-ar putea să primești o ofertă de muncă sau să ai o schimbare legată de cariera ta în timp ce Mercur intră în Săgetător. Mintea ta s-ar putea să fie intrigată de o nouă ocupație pe care nu ai mai făcut-o înainte. Poți da peste oportunități noi la locul de muncă care implică o transferare sau poate chiar o promovare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel