Horoscop, vineri, 1 iulie 2022: Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 1 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, ziua este plină de oportunități. Chiar și în mijlocul luptelor, este bine să vă luați un moment pentru a respira și să vă permiteți să simțiți momentul. Poate fi greu să înțelegi cât de repede trece acest an, dar există binecuvântări și o mulțime de lucruri minunate care se deschid pentru tine. De ce? Pentru că universul vrea să fie generos cu tine.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, dacă ai nevoie de un sfat, un mentor poate apărea în viața ta pe neașteptate. Există atât de mulți oameni buni care vor să fie de ajutor și să își împărtășească înțelepciunea și experiențele de viață. Pe măsură ce te implici în activități caritabile, alții îți vor da înapoi în schimb. Da, este greu să întâlnești oameni buni, dar atunci când mintea ta este deschisă și optimistă, porțile încep să se deschidă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, iubești muzica și fericirea pe care ți-o poate aduce un cântec chiar și atunci când ești ocupat și ai atâtea de făcut. Astăzi, să te bucuri de playlistul tău preferat sau să lași muzica să te inspire pentru a rămâne ocupat și productiv este o modalitate minunată de a te folosi de energia Lunii în Leu.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, o factură neașteptată în această lună s-ar putea să-ți fi epuizat contul de economii, dar ceva se întoarce pentru a-ți oferi ceea ce ai pierdut. Este posibil să găsești o oportunitate de a face bani sau o modalitate de a-ți recupera pierderile financiare, fie printr-o rambursare care vine la tine, fie printr-un fel de cadou care vine la tine în această săptămână.


Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, vine un moment în care ai terminat de lucrat la vindecarea ta și poți să ieși în lume și să trăiești viața ca și cum tot ceea ce ai nevoie se rezolvă așa cum ți-ai dorit. Astăzi, sărbătorește marile tale victorii și câștigurile tale. Nu-ți permite să te îngrijorezi prea mult de ceea ce ai greșit în trecut. Lucrurile se rezolvă pentru tine în viitor, iar asta este ceea ce contează cel mai mult.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, odihna este atât de importantă, iar atunci când simți că ești obosită trebuie să îți realimentezi mintea, inima și corpul. S-ar putea să fii nevoit să rogi pe cineva să ia de pe „farfuria” ta unele dintre lucrurile pe care le ai de făcut. Sunt momente în care trebuie să spui că ești om și că nu le poți face pe toate.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, crede în tine. Poate că nu simți că ești un lider, dar asta nu înseamnă că nu ești. Îți pasă de oameni. Știi să faci un pas înapoi și să vezi lucrurile din punctul de vedere al unei alte persoane. Poți fi o persoană cu o inimă uriașă, care vine alături și îi ajută și pe alții să fie cei mai buni. Astăzi, preia conducerea și simte-te bine în legătură cu această oportunitate.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, miracolele se întâmplă în fiecare zi, iar atunci când te afli în pană de cuvinte sau în lipsă de direcție eliberează problema către univers. Viața ta are un scop, iar uneori trebuie doar să te lași dus de val și să permiți ca drumul să se deschidă în fața ta. Tot ce trebuie să faci este să fii pregătit și să fii dispus.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, există ceva minunat în legătură cu adevărul care, pentru tine, este dulce, bun și iubitor. Nu te deranjează să fii atât de îndrăzneață și sinceră, pentru că știi că atunci când ești, cuvintele tale au foarte multă valoare. Astăzi, în timp ce împărtășești din inimă, fii drăguț în această privință, dar nu-ți îndulci sinceritatea în numele bunăvoinței. Fii drăguț, dar fii și amabil cu ceea ce este real.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, credința în ceva îți poate părea străină în acest moment. O parte din tine poate trece printr-o noapte întunecată a sufletului în care îndoielile și temerile tale fac ca totul să pară suspect dacă nu te-ai gândit cu adevărat până la capăt. Să iei lucrurile la valoarea nominală poate părea o alegere proastă acum, așa că este un moment bun să cauți răspunsuri și să faci acest lucru în mod imparțial.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, astăzi, este timpul să ierți și să te încurajezi că inima ta este la locul potrivit atunci când eliberezi pe cineva de judecata ta. S-ar putea să nu-i vezi schimbându-se. S-ar putea să continue să facă lucrurile pe care știi că nu ar trebui să le facă, dar iertându-i te eliberează de problemă și acum poți face propriile alegeri fără să te simți vinovat.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, atunci când faci anumite lucruri și vezi rezultate, așa va crește credința ta. Dacă vrei ca ceva să se întâmple, nu-ți dori doar să fie așa. Fă ceea ce știi că trebuie făcut, indiferent cât de dificil este de făcut, și privește cum munca ta dovedește că eforturile tale au meritat să fie făcute.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel