Horoscop, vineri, 1 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 1 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Astăzi, lucrurile care te-au deranjat pot fi eliminate din viața ta, deoarece Luna intră în semnul tău pentru weekend. Ziua de astăzi este un moment excelent să faci ceva ce îți place să faci și care îți ridică spiritul. Alege ceva rapid și ușor de făcut, cu cel mai mare beneficiu pentru investiția ta. Mergi să-ți faci părul, și programează-ți o manichiură și o pedichiură dacă ai neglijat somnul sau îngrijirea pielii, planifică o siestă luxoasă și fă-ți o zi mini-spa.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Unde mergi, Taurule, te ridici ca smântâna la suprafață. Luna de astăzi intrând în Berbec își concentrează atenția asupra vieții tale sociale. Tu ești persoana informată, și dacă sunt câteva evenimente distractive și pline de viteză la care poți participa, mergi înainte. Poți să vizitezi piața locală de grădină sau să vezi o expoziție în zona ta. Dacă nu ai mai fost la un spectacol de ceva timp, găsește un film de aventură și cumpără-ți un bilet pentru a-l vedea pe ecranul mare.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este încă o zi de muncă pentru tine, Gemeni, și în timp ce toți ceilalți se bucură de un weekend de 3 zile, tu faci o listă cu toate lucrurile pe care vrei să le faci pentru a-ți ușura puțin viața. Vrei să termini câteva proiecte în jurul casei înainte ca acest weekend să treacă. Poți să-ți propui să faci câteva reparații rapide în bucătărie sau să cureți garajul înainte de venirea iernii. Deoarece Mercur este în continuare retrograd, asigură-te că este verificat. E întotdeauna bine să fii precaut!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Odată cu mutarea Lunii în Berbec, poți să îți pui emoțiile deoparte pentru moment. Astăzi, poți să îți sufleci mânecile și să faci multe lucruri. Luna de astăzi în Berbec te ajută să te concentrezi asupra obiectivelor - mici sarcini care îți avansează cariera și evidențiază calitățile tale cele mai bune. Este întotdeauna o idee bună să rămâi activ pe LinkedIn sau pe orice alt site profesional care se potrivește domeniului tău. Începe să te gândești la ce vrei să faci în viitor pentru a te implica mai mult în industria ta. Vrei să participi la o convenție sau la un eveniment de instruire în persoană? Este timpul să-ți arăți potențialul, Racule.

Leu (23 iulie - 22 august)
Va fi un început minunat al lunii. Toamna este aproape aici, și tu ești pregătit pentru vremea mai răcoroasă. Fiind Leu înseamnă să abordezi moda înaltă, și acum că a venit septembrie, toate stilurile de toamnă ies în evidență. Astăzi ai o scuză să te bucuri de un latte cu aromă de dovleac de la Starbucks în timp ce te plimbi prin mall să cauți reduceri și oferte. Tendințele de astăzi nu seamănă cu cele din trecut, așa că vezi ce-ți place și începe să-ți faci planuri pentru următoarea ta reconfigurare de garderobă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este întotdeauna plăcut să închei anul în forță, și chiar dacă sărbătorile mai sunt puțin îndepărtate, ai observat că magazinele își pun decorațiile. De ce să aștepți mai târziu când poți începe să planifici din timp? Este o zi excelentă pentru a discuta planurile de sărbători cu întreaga familie. Coordonează programele și cere timpul liber de care ai nevoie. S-ar putea să-ți fie mai ușor să scoți decorațiile din garaj sau din pod și să-ți scrii lista de cumpărături. Amazon, iată-ne!

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Universul apasă astăzi butonul dragostei tale, iar Luna intrând în Berbec poate scoate la iveală latura ta pasională. Dacă ești gata pentru romantism, Balanță, nu te opri. Luna în Berbec aprinde o flacără în inima ta pentru tot ce ține de romantism. Pregătește terenul ca inima ta să simtă dragostea în jurul tău. Creează o listă de cântece de dragoste și cumpără-ți lumânări parfumate preferate. Cumpără niște trandafiri din magazinul alimentar și așează-i pe noptieră. Zilele următoare sunt menite să fie pline de afecțiune necondiționată.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Există atât de multe lucruri frumoase pe care ai vrea să le faci, iar una dintre ele este să finalizezi toate punctele de pe lista ta de dorințe pentru 2023. Având doar patru luni până la noul an, folosește acest weekend prelungit pentru a planifica, programa și rezolva lucrurile mici care te împiedică să-ți atingi obiectivele. Este un moment excelent să faci ordine și să scapi de lucrurile vechi. Împrospătează-ți spațiul personal - țintește spre un stil de viață sănătos.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Astăzi este despre lucrurile bune, activitățile creative pe care le iubești să le faci și toate lucrurile pline de artă pe care vrei să le încerci. Dacă ai stat acasă toată săptămâna după serviciu din cauza vremii, acum este momentul să planifici o activitate distractivă pe care o poți finaliza în acest weekend. Explorează proiectele de tip "fă singur" pe rețelele sociale pe care le poți oferi unui prieten când sunt gata. Dacă ai fost tentat să încerci culori noi pentru designul interior, aruncă o privire pe mostrele de vopsea și testează câteva pentru a vedea ce îți place. Până luni, poți avea un aspect proaspăt care să-ți facă plăcere să te întorci acasă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Acasă este locul în care îți este inima, dar poți face orice loc să se simtă ca acasă atâta timp cât ești fericit. Energia Lunii de astăzi intrând în Berbec aduce o energie revigorantă în viața ta de familie. Lucrurile pot fi provocatoare la începutul anului școlar, iar vâltoarea vieții poate fi amețitoare. Încetinește ritmul și pregătește o masă reconfortantă sau, în loc să gătești, comandă mâncare. Pune-te la curent cu viața fiecăruia, fă apeluri telefonice și trimite câteva mesaje. Astăzi este perfect pentru a te așeza din nou în viață.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Poți fi sincer până în pânzele albe, Vărsătorule, și astăzi, ai putea găsi necesar să smulgi leucoplastul și să spui ce trebuie spus. Cu Luna în Berbec, va trebui să fii atent: încearcă să nu lași lucrurile mărunte spuse ție să te afecteze. Energia Berbecului poate fi directă și rapidă în gândire, dar pot apărea neînțelegeri atunci când încerci să discuți serios cu cineva drag. Fii liderul zilei și pune întrebări bune; acordă-ți timp să înțelegi toate punctele de vedere.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Este din nou acea perioadă a lunii, Pești, când Luna intră în sectorul financiar al zodiei tale. Când Luna se află în Berbec, este momentul să fii atent la cheltuielile impulsivie. S-ar putea să crezi că ai nevoie de ceva, dar s-ar putea să fie mai ieftin în altă parte. Așadar, profită de abilitățile tale de cercetare înțeleaptă. Rămâi fidel bugetului tău și amintește-ți de regula celor 24 de ore pentru articolele scumpe. Poate că îl vrei acum, dar mai târziu poți regreta achiziția. Gândește-te bine înainte să apeși butonul de cumpărare acum!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 31 aug 2023, 19:13 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience