Horoscop. Vești speciale din viitorul apropiat pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Săgetător și Pești

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop 2022. Următoarea suită de evenimente astrologice va crea haos în viețile unor nativi.

Vin vremuri încurcate! Cel puțin din punct de vedere astrologic. Ne aflăm în plină retrogradare a lui Mercur, în umbra viitoarei retrogradări a lui Marte în Gemeni, ne pregătim de două eclipse intense pe axa Taur-Scorpion în octombrie și noiembrie, dar și de întoarcerea lui Jupiter în Pești, în același semn cu Neptun. Aparent, nu par evenimente zguduitoare, dar puse unul lângă altul formează o doză serioasă de dezorientare. 


Sistemul de valori va fi provocat pentru mulți dintre noi. Ne vom pune multe întrebări, vom căuta răspunsuri clare, dar până la urmă ne vom da seama că nu deținem adevărul absolut în nicio privință. Și că nu este cazul să luăm personal vorbele persoanelor apropiate. Ci să ne dăm seama ce din noi i-a făcut să spună ceva. Și nu în ultimul rând, să conștientizăm că noi suntem oglindă pentru ei. Axa Nodurilor pe Taur-Scorpion aduce rezistență la schimbare, dar retrogradarea lui Marte în Gemeni ne va păcăli astfel încât să nu mai fim extremiști. 

Unele zodii vor primi cu siguranță răspunsuri în următoarele luni, altele se vor perpeli de-a binelea să găsească unele când de fapt trebuie să învețe să înoate în gol. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Din mai, Jupiter a trezit multe idei sau a oferit aplomb în vederea unor schimbări serioase. Dar deocamdată nu vei vedea rezultatele, ci mai degrabă va trebui să dai iar un pas în spate și să mai rezolvi una alta din trecut. Sau să renunți la oameni, situații și locuri care nu îți fac bine. Cumva, retrogradarea lui Marte va aduce multiple soluții simple la probleme mari. Mai greu cu alegerea celei mai bune. Din octombrie încolo, trebuie să înveți să experimentezi și să nu duci totul la extreme. Sau mai bine zis: mai puțină agresivitate și mai multă minte. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pot spune că vei fi protagonistul vremurilor ce vor să vină. Probabil vrei să știi dacă sunt vești bune sau rele. Îți spun din start că la tine, în suflet și minte, până în luna martie 2023, va fi un adevărat malaxor. Retrogradarea lui Marte în semnul tău și careurile cu Neptun pe care le va face te vor rupe în bucăți, dar te vor și contrui din nou. Astfel încât să fii tu cel care va pune ultima piesă de puzzle în primăvara anului viitor. Fiecare domeniu din viața ta va fi scanat și reanalizat de către astre. Deci nu te vei plictisi deloc! Exact ce îți place ție, nu-i așa?

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 13 sep 2022, 07:58 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience