Horoscop. Vești nemaipomenite de la Cupidon pentru Berbec, Balanță, Săgetător și Vărsător

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cum februarie este luna iubirii, iată că și astrele au câteva vești!

Jupiter își continuă nestignerit tranzitul în semnul Berbecului până pe 16 mai. Din punct de vedere afectiv, acest tranzit poate avea numeroase efecte pozitive în viața multor nativi. De ce? Pentru că oferă încredere, nevoia de prospețime, și poftă de aventură. Cei singuri pot schimba ceva în tactica lor de curerire, iar cei care sunt deja într-o relație mai veche pot face în așa fel încât să reaprindă flacăra pasiunii. Mai țineți cont de ceva: pe lângă altele, lui Jupiter îi plac mult călătoriile, deci iată un instrument bun pentru a provoca evoluția pe plan sentimental. Unde îți poți cunoaște mai bine partenerul/pretendentul dacă nu într-o călătorie?

Marte, planeta pasiunii, se află până pe 25 martie în semnul Gemenilor, al diversității și al comunicării. Un alt dar de la astre! De frica plictiselii, vom căuta activități și discuții efervescente. Și astfel vom reaprinde flacăra!

De aceste două evenimente vor beneficia câteva zodii. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu chiar nu ai voie să te plângi! Dacă ești într-o relație mai veche, sigur vor apărea unele evenimente care să te scoată din zona de confort. Pe moment, toată furia acumulată va ieși la suprafață și îți vei striga independența, dar pe parcurs îți vei da seama că nici tu nu ești perfect. Și că dacă ții la relație și la partener, nu se poate să nu găsești soluțiile cele mai bune astfel încât viața amoroasă să prospere! Mulți nativi se vor gândi la oficializare sau la următorul pas, cum ar fi un copil. Nu uita că încrederea este cel mai sexy accesoriu! De asemenea, cei singuri sunt răsplătiți de asemenea. Colaborarea dintre Jupiter și Marte este una fantastică mai ales atunci când mergi la prima întâlnire și te lași pe mâna spontaneității. Cu replicile potrivite, nimeni nu are scăpare! Cucerești prin spiritul viu, energie și vivacitate! Ba chiar am putea spune că aceia singuri pot ajunge să aibă mai multe oportunități în același timp!

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel