Horoscop. Vești încurajatoare pentru Lei, Balanțe și Capricorni. Îngrijorări pentru Fecioare și Pești. Până pe 20 aprilie

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Ilya Pavlov
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Ilya Pavlov

Horoscop. Câteva semne sunt avantajate până pe 20 aprilie. 

Astenia de primăvară își face simțită prezența! Și bineînțeles că și astrele îi țin isonul. Cu multe planete în Pești, suntem debusolați, lipsiți de chef și energie. Parcă așteptăm să ne pice de undeva ceva anume. Dar vom aștepta mult și bine! Până pe 20 aprilie, Soarele mai este încă în Berbec. Deci o fărâmă de curaj există.

Mai avem în fața noastră câteva zile în care putem profita de sezonul Berbecului. Pentru fiecare dintre noi, acest tranzit încă mai poate aduce rezolvări sau chiar pierderi. 

 

Leu / Ascendent în Leu

Beneficiezi de tranzitul guvernatorului tău, Soarele, prin casa a 9-a. Aduce lumină în toată zona legată de studii, de călătorii, de chestiuni legislative, juridice, de tot ce înseamnă expansiunea minţii. Deci, ce ai putea să faci? Să fii mai atent la examenele pe care le ai de susţinut. Să îți accepți lecțiile, atât cele concrete, cât și cele metaforice. Încearcă să asculţi, să întrebi, să fii mai curios. Nu considera că doar tu ai dreptate! Vei fi implicat în mai multe situaţii în care oamenii din jurul tău se vor ciocni de anumite păreri. Vei dori să mergi la evenimente, la petreceri, să cunoşti oameni, să ieși în lume. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Sectorul relaţional este cel mai important, fie că e vorba de partenerul cu care eşti sau fostul partener. Să nu uităm că Luna Plină de pe 16 aprilie va fi în semnul tău! Cu Soarele în casa a 7-a, vorbim şi de chestiuni legislative. Acte, documente, procese, avocaţi. Poate veni o perioadă în care să testaţi anumiţi oameni, să vedeţi dacă vă plac sau nu. Nu uitaţi că Jupiter va intra tot acolo în data de 11 mai şi va aduce nevoia de o relaţie mai stabilă, mai serioasă şi voi sunteţi acum într-o "vânătoare" sau un "casting" pentru următorul partener.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

O perioadă în care trebuie să fii atent la tot ce înseamnă sănătatea celor dragi, la tot ce presupune pierderi financiare, la tot ce presupune discuţii despre moşteniri, legate de facturi, impozite, plăţi, taxe, întârzieri, penalități. Cu Soarele în casa a 8-a, s-ar putea să auzi tot felul de ştiri neplăcute şi vei prinde o frică, fie de moarte, fie de conflict, fie de haos. Funcţionezi pe un ritm de supravieţuire, tragi de tine. Ţi-aş recomanda să nu exagerezi în perioada următoare pentru nu ai control. Nu eşti tu cel care ţine "aţele" vieţii tale, ci vei observa în jurul tău anumite evenimente şi te vei simţi pierdut. De aceea îţi recomand odihnă şi să ai grijă la ce mănânci. 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel