Horoscop. Vești bune pentru zodii până pe 8 noiembrie: O perioadă specială din punct de vedere astrologic!

Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News/ Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens: „Vă invit să fiți mai prezenți în viața voastră, mai conștienți în perioada 25 octombrie - 8 noiembrie!”

„Din 2008, de când studiez astrologia, am descoperit că perioada dintre două eclipse este întotdeauna una specială. Cele două săptămâni sunt marcate de evenimente deloc întâmplătoare, apariții sau dispariții ale oamenilor cheie din viața noastră sau clipe care provoacă furtuni emoționale. 

De data aceasta discutăm despre Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Scorpion de pe 25 octombrie și Eclipsa de Lună/Lună Plină din Taur de pe 8 noiembrie. 

Dacă ar fi să discutăm despre cuvintele-cheie ale acestor evenimente și ale perioadei dintre ele, mai ales, ar fi pe de o parte vorba despre resurse, bani, putere și sexualitate, iar pe de altă parte moarte, renaștere, pierderi și crize.

Toate acestea se vor învârti destul de mult și de puternic în jurul ideii de „atașament” și ne vor face să ne gândim mult mai mult la firul de care atârnăm, la ceea ce ne ține pe loc, la chestiile care ne fac rău, la toxic, la relațiile bolnăvicioase și la frâul pe care nu vrem să îl lăsăm altfel din mână. Asta este marea problemă, de fapt, că nu vrem și cumva nu putem să renunțăm la control. De aceea, avem nevoie de o criză, ca să ne dăm seama că lumea merge mai departe cu sau fără noi și că nu o purtăm pe umeri, ci ea ne poartă pe noi. 


Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel