Horoscop. Vești bune pentru Berbec, Gemeni, Rac, Săgetător. Posibile crize pentru Taur și Fecioară. Până pe 20 aprilie

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Allef Vinicius
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Allef Vinicius

Tranzitul Soarelui în Berbec va mai avea efect pentru încă două săptămâni. 

Soarele mai stă în semnul Berbecului până pe 20 aprilie. Deci mai sunt două săptămâni în care putem beneficia de această doză de energie. Fiind vorba de primul semn al zodiacului, îți dai seama că vom manifesta nevoie de prospețime. Pentru fiecare dintre noi, acest tranzit aduce lumină într-un domeniu al vieții. Unii vor fi mai avantajați, alții vor trebui să treacă prin momente de criză. Dar hei, orice criză poate deveni o mare oportunitate, nu-i așa?

Și încă ceva: este păcat să nu folosim această perioadă!

Berbec / Ascendent în Berbec

Vei fi mai preocupat de înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime. Soarele pune lumina pe propria persoană. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, remarcat, apreciat. Trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Pot apărea schimbări de look. Soarele vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

Taur / Ascendent în Taur

Soarele tranzitează casa a 12-a. Pentru tine, este perioadă de oboseală, de retragere, de izolare. Vei fi mai atent la problemele de sănătate ale celorlalţi sau începi să pierzi timp degeaba. Te vezi nevoit să mai lași din proiecte, să mai delegi din ele. Poţi să fii pus în faţa faptului că trebuie să să renunți la ceva, fie ceva practic, fie o relaţie, fie un lucru care nu îţi mai foloseşte. Acolo unde nu mai creşti, acolo trebuie să tai ceva.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Te vei conecta cu oameni noi, vrei să fii mai vizibil, vrei să comunici, vrei să dai mai departe informaţii. Astrele îți recomandă să îţi pui în valoare toate relaţiile vechi, toate conexiunile şi să îţi faci altele noi. Vor veni oameni de calitate în jurul tău. Nu îi respinge, nu îi cerceta, nu îi privi cu o urmă de suspiciune. Învaţă să îi accepţi în viaţa ta şi pe urmă să fii atent la ce fac şi cum fac. Nu îi pedepsi din start.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel