HOROSCOP - Venus îşi încheie retrogradarea în Capricorn. Daniela Simulescu: Ne bucurăm, dar nu prea MULT! Efecte până pe 6 martie

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Venus îşi încheie oficial retrogradarea în semnul Capricornului pe 29 ianuarie. Deşi putem răsufla puţin uşuraţi că această piatră de încercare în dragoste este pe final, nu trebuie să ne bucurăm prea mult. Efectele acestei retrogradări puternice se vor arăta o perioadă de acum înainte, cel puţin până iese din semnul Capricornului. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro ne explică mai multe:

Până pe 6 martie, Venus va fi în semnul Capricornului. Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că devenim mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne dăm seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, sunt foarte testate. Deja ştim că în perioada retrogradării lui Venus auzim de cupluri aparent stabile care trec prin neînţelegeri ce pot duce în unele cazuri la despărţiri, divorţuri, scandaluri legate de infidelităţi, fiind o perioadă în care secretele ies la iveală sau în care ne dăm seama ce dorim cu adevărat de la viaţa de la relaţiile noastre.

Cu Venus în Capricorn căutăm persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari, parteneri potenţi financiar sau profesional pentru că acest aspect adoră stabilitatea din toate punctele de vedere (emoţională, financiară). Nu trebuie să ne gândim că e materialism, oportunism. Pur şi simplu, cu Venus în Capricorn nu ne interesează pupăturile, gesturile romantice, ne interesează faptele. Gen, dacă tu până acum mi-ai promis că faci ceva şi în perioada cu Venus în Capricorn nu treci totuşi la fapte, nu mai am nevoie de tine. Sau dacă o relaţie lungă a a ajuns într-un punct de blazare şi nu facem nimic pentru asta, nu mai am nevoie, vreau să trăiesc!

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel