Horoscop. Venus în Taur și Marte în Berbec: BENEFICII pentru zodii. Astrolog: „Mănâncă, roagă-te, iubește, îndrăznește”

Data publicării:
foto Andre Furtado / Pexels
Descriere foto: foto Andre Furtado / Pexels

„Mănâncă, roagă-te, iubește” este titlul celebrului film cu Julia Roberts în rol principal, care prezintă povestea reală de viață a unei femei a cărei viață se schimbă complet. Noi am adăugat și „îndrăznește” deoarece dacă Venus se ocupă de iubire, mâncare, plăcere și bani, Marte se ocupă cu îndrăzneala, curajul, atitudinea. Detalii mai jos despre cum ai putea să te bucuri de câteva zile de succes. Tranzitul lui Venus în Taur se încheie pe 23 iunie, iar de curajul lui Marte în Berbec te poți bucura până pe 5 iulie. 

Marte în Berbec e precum un copil care strigă că vrea aici și acum și vrea tot. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. Iar dacă Marte în Berbec cere, lui Venus în Taur îi place să primească. Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece până pe 23 iunie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. Folosind aceste tranzite în folosul nostru, vom putea să ne bucurăm mai mult de viață. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, trebuie să vă luați produse de îngrijire personală. Desigur că la voi Marte aduce, și multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Îndrăzniți să vă apucați de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează semnul vostru. O să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, o să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice. Însă poate ar fi bine să vă și rugați și să aveți grijă de sănătatea voastră emoțională, căci Marte intră în casa a 12-a. Vă simțiți amenințați, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! „Unde dai și unde crapă”, pur și simplu ajungeți în situații în care nu vă așteptați. 

 

 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel