Horoscop. Venus în Berbec. Daniela Simulescu: „Cucerire, pasiuni, înflăcărare! Coup de foudre”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, sursa foto DC News
Descriere foto: Daniela Simulescu, sursa foto DC News

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a vorbit despre intrarea lui Venus în Berbec, fenomen care are efecte impresionante asupra sentimentelor umane.

„Următoarea săptămână nu poate să înceapă astrologic fără a vorbi și despre intrarea lui Venus în Berbec, astăzi. Venus stă în Berbec până pe 14 aprilie. Zona sentimentală se schimbă, emoțiile, modul nostru de a cuceri sau de a fi cucerit, pentru că Venus în Berbec vorbește foarte mult despre cucerire, despre pasiuni, despre înflăcărare”, a spus astrologul DC NEWS.


„Chiar dacă avem pandemie, dacă avem multe localuri închise, nu înseamnă că nu ni se pune pata pe cineva cum francezii, «coup de foudre». Acesta este Venus în Berbec, când vede, vrea, apucă, își dorește! Dacă v-a fost frică până acum să vă exprimați sentimentele, emoțiile, aruncați-le de acum încolo. Bineînțeles, Venus în Berbec ne dă mai ales nouă, femeilor, dorința de a fi mai independente, de a ne spune punctul de vedere, de a nu mai face doar cum vor ceilalți”, a adăugat Daniela Simulescu.

Vezi continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel