Horoscop. Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. Acest tranzit se încheie pe 23 octombrie. 

Având în vedere că vorbim despre energia Balanței, ne dăm seama că în următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, însă cu acest semn, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. 

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie. Masculin și Feminin în astrogramă. Venus este câteodată mai războinică decât Marte, sub fațadă, nu bănuiește nimeni ce e în spate, așadar, aveți grijă la felul în care aparențele pot înșela până pe 23 octombrie. Detalii despre aspectele pe care le face Venus în Balanță găsiți aici. 

Venus în Balanță, previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Unde să cauți frumusețea din viața ta:

Berbec/ Ascendent în Berbec: în relații

Venus se duce în casa a 7-a, este o perioadă foarte bună pentru relaționare, pentru negociere. Cei singuri pot ieși în lume, pot cunoaște oameni. Este momentul ideal în care să ieși cu partenerul, să petreceți timp de calitate împreună. 

Taur/ Ascendent în Taur: la serviciu

Venus, guvernatorul tău, se mută în casa a 6-a. Ești mai diplomat la locul de muncă, te îmbraci altfel acolo și cauți să fie bine pentru toată lumea. Este perioada ideală să faci asta, poți încerca să joci chiar un rol de mediere între colegi și să te dovedești a fi salvatorul situațiilor. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: în iubire

Găsește frumusețea în iubirea pe care o oferi propriei persoane, dar și în pasiunile tale. Oferă-ți bucurie. Este un moment bun de schimbat garderoba, de oferit răsfăț pentru propria persoană. „Dacă aș fi în locul tău, m-aș iubi din plin indiferent de vârstă de statut”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel