Horoscop. Urmează Luna Plină în Berbec: Rupe, străpunge, renunță! Vorbim de furie

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Luna Plină în Berbec vine cu multe răbufniri. 

În 9 octombrie, urmează Luna Plină în Berbec. ”Aici putem rupe brusc, să răbufnim, să ne războim. Luna Plină rupe, străpunge, renunță. Și pentru că vorbim de Berbec, vorbim de furie, iar Marte se pregătește să retrogradeze, deci este o încărcătură la nivel personal și mondial extraordinară. Aici aș fi mai atent la situațiile conflictuale de acasă, nu le-aș hrăni, nu le-aș da apă la moară” atenționează astrologul Daniela Simulescu. 

În 11 octombrie, Mercur se întoarce în Balanță. Cât a fost în Fecioară, sub aripile lui Neptun, nu a fost bine. Intrarea în Balanță ne mai dă o gură de aer, spune astrologul. 

În 23 octombrie, Soarele și Venus se duc în Scorpion și ne zic: ”mai stați și pe acasă”.

În 25 octombrie, ”este un moment extraordinar, cu o Lună Nouă în Scorpion și o Eclipsă Parțială de Soare. Luna Nouă nu este cel mai negru lucru de pe planetă, e momentul în care avem un început”. ”Cele mai mari traume pot fi cele mai mari instrumente pe care le avem” spune Daniela Simulescu, cu referire la Luna Nouă în Scorpion, despre care spune că vorbește despre un ”sevraj”, care doare puternic. 

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești. Trecerea din Berbec în Pești ne amintește ce am făcut din decembrie anul trecut până la acel moment și ne mai dă o șansă, spune Daniela Simulescu, până la final de decembrie. 

În 29 octombrie, Mercur se duce în Scorpion, fiind momentul în care vom scăpa de efectele retrogradării. 

În 30 octombrie, începe evenimentul cheie al anului, retrogradarea lui Marte în Gemeni. 

Ce urmează până la finalul lui 2022? Îndemnuri pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT
Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter se va întoarce în casa a 12-a și te va obliga să fii regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel