Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. ZODIA favorizată de astre din punct de vedere financiar

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 mai.

Astrologul Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul pentru săptămâna 20-26 mai.

Berbec

Context bun pentru prezentarea într-un context oficial, care va permite multor nativi să se afirme în chip onorabil grație capacității lor de a se mobiliza rapid în cazul unor solicitări sau provocări importante sau care se derulează în ritm alert. 

 Taur

Se profilează șansa ca nativii să afle lucruri utile, să învețe prin acumulare de date și informații, dar se va accentua și nevoia de singurătate, de interiorizare și de preocupări culturale pentru a umple golurile unei vieți afective, în această etapă de viață. 

 Gemeni

Nativii vor fi pentru o lună mai veseli, mai spontani, mai detașați de griji, mai inventivi. Mecanisme astrale modeste, dar favorabile pentru banii obținuți prin efort personal. 

Rac

A nu se apela la prieteni în speranța unui ajutor bănesc, a nu se face afaceri cu aceștia, a se verifica actele și deciziile oficiale cu privire la condițiile în care li se va solicita nativilor o sumă de bani.

Leu 

Nativii vor avea șansa de a se întâlni cu persoane importante care, prin statutul lor special, social sau profesional, le pot oferi un sprijin real, context posibil pe fondul intrării Soarelui, în ziua de 21 mai, în zodia Gemenilor, care va controla relațiile de prietenie.

Fecioară

Noi premise profesionale (oferte, schimbări, provocări, interese speciale) care îi vor motiva pe cei născuți în Fecioară să fie mai determinați și entuziasmați de ceea ce le-ar putea aduce un spor de imagine, de notorietate ori de succes.

Balanță

Relațiile de prietenie vor deveni mai dinamice, mai „aprinse”, mai conflictuale; între nativi și prietenii lor pot apărea divergențe ideologice, de gust și stil de viață, de muncă, de gestionare a veniturilor.

 Scorpion

Modificare de peisaj astral în sectorul casei a VIII-a a banilor și a beneficiilor materiale obținute prin colaborarea sau înțelegerea finală cu diferite persoane sau instituții.

Săgetător

Soarele nu va interveni în mod special în favoarea lor, dar va facilita schimbul de idei, formularea unor soluții, dialogul în sine rapid, fără întârzieri și amânări, insuflând părților o notă de amabilitate, de deschidere spre negociere.

Capricorn

Unii Capricorni ar putea lăsa senzația de nesiguranță sau de timiditate ori chiar de vulnerabilitate, ceea ce le-ar sugera unor persoane lipsite de scrupule ideea de a specula această slăbiciune de moment.

 Vărsător

Sectorul relațiilor sentimentale va fi modificat, în nota generală, pe fondul influenței pe care emoțiile și trăirile nativilor le vor suferi în urma intrării Soarelui, în ziua de 21 mai, în zodia Gemenilor.

 Pești

Univers afectiv patronat de planeta Venus, care le va insufla Peștilor un plus de emotivitate, de sensibilitate sau chiar de slăbiciune omenească față de cei dragi lor.

CITEȘTE ȘI: Horoscop tarot, săptămâna 22 - 28 mai 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel