Horoscop tarot, săptămâna 22 - 28 mai 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor petr sidorov
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor petr sidorov

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de tarot: Regele de băț

Pe măsură ce începe sezonul Gemenilor, apare și ocazia de a lua o decizie fermă și inteligentă care ar putea afecta mai multe persoane din viața ta. Tu ești figura de putere la care acești oameni apelează... acest lucru ar putea însemna că ești un părinte sau o figură de autoritate și va fi în această săptămână, 22 - 28 mai, când vei schimba vieți și vei face ceea ce este corect, în funcție de ceea ce crezi că este "ceea ce trebuie".

Cuvintele cheie ale săptămânii: discreție, concentrare, grijă

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor, inversat

Săptămâna aceasta te face să te implici și să faci ceea ce este necesar. Dacă munca necesită toată atenția ta, atunci așa să fie. Dacă dragostea sau familia are nevoie de tine, atunci tu ești cel care apare. Ești devotat și dornic să faci pe plac în săptămâna 22 - 28 mai. Este posibil să ai momente de îndoială de sine, dar le vei depăși.

Cuvintele cheie ale săptămânii: sârguință, viziune, optimism


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Carte de tarot: Regele de spade, inversat

Te afli acum în sezonul Gemenilor și intenționezi să dai tot ce ai mai bun în această perioadă. În săptămâna 22 - 28 mai, iei o decizie foarte puternică, care ți-ar putea afecta viața pentru totdeauna. Nu vrei să aștepți o confirmare, ci vrei să te arunci și să o duci la bun sfârșit. Ești aprig și hotărât să faci ceea ce trebuie. Nimic nu te va opri, ceea ce reprezintă o schimbare pentru cineva ca tine.


Cuvintele cheie ale săptămânii: hotărâre, rapiditate, strictețe

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot: Pagina de cupe

În timp ce vei simți că lumea din jurul tău se prăbușește și îți amenință liniștea, vei ignora cu bucurie drama și vei opta pentru distracție și momente bune. Faci o alegere la dispoziția ta și nu depinzi de alții pentru a te aproba sau a-ți acorda ceea ce îți dorești. În perioada 22 - 28 mai, vei fi retras și îți vei găsi fericirea în interiorul tău.


Cuvintele cheie ale săptămânii: spirit ludic, ignoranță, creativitate


Leu
(23 iulie - 22 august)

Carte de tarot: Șapte de spade

O victorie recentă te face să crezi că nimic nu te poate opri, iar în săptămâna 22 - 28 mai s-ar putea să ajungi să pui mâna pe mai mult decât meriți. Nu ești de acord să aștepți aprobarea altcuiva în ceea ce privește ceea ce iei și pleci. Așa că iei, iei, iei, iei până când nu mai poți lua. Te simți bine făcând asta și nu te preocupă consecințele.


Cuvintele cheie ale săptămânii: șiretenie, viclenie, lăcomie

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Carte de tarot: Șapte de băț

Pentru a te menține pe linia de plutire, simți că trebuie să te agăți de orice fel de control pe care îl poți obține și, deși acest lucru ar putea să-ți îngreuneze situația - mai ales la locul de muncă - simți că dacă nu faci un pas înainte, vei fi zdrobit. În săptămâna 22 - 28 mai, vei lupta pentru tine însuți, deoarece nu ai încredere că altcineva va face acest lucru pentru tine. Și tu ai dreptate.


Cuvintele cheie ale săptămânii: confuzie, materialism, echilibru


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Cinci de spade, inversat

Nu lași nimic la voia întâmplării în această săptămână, Balanță, deoarece ai văzut ce se întâmplă atunci când te bazezi prea mult pe alții pentru rezultate pe care știi că doar tu le poți aduce. În perioada 22 - 28 mai, vei vedea cât de ușor pleacă toată lumea odată ce și-a făcut treaba, ceea ce te propulsează în poziția de a trebui să cureți resturile. Ești puternic și treaz; mintea ta știe ce trebuie să facă corpul tău și tu o faci.


Cuvintele-cheie ale săptămânii: pregătire, supraviețuire, afaceri


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de tarot: Diavolul, inversat

Săptămâna aceasta, 22 - 28 mai, îți aduce ocazia de a o lua puțin razna și, dacă nu ești atentă, s-ar putea să-ți aduci înapoi câteva obiceiuri teribile. Aceste obiceiuri te vor înfuria dacă nu le controlezi, iar ceea ce este evident în această săptămână este gradul tău de ostilitate și rebeliune. Nu vrei să asculți de rațiune, iar șansele ca tu să nu o faci sunt mari.


Cuvintele cheie ale săptămânii: rebeliune, excese, pericol


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de tarot: Zece de Cupă, inversat

Inima îți este caldă și crezi că viața ta este în sfârșit pe drumul cel bun, dar pentru că ai văzut atâtea momente grele în trecut, ești mereu precaută și nervoasă că ceea ce ai muncit atât de mult îți va fi luat brusc. În săptămâna 22 - 28 mai, vei fi fericit... dar prudent, dacă nu chiar puțin paranoic și îngrijorat.


Cuvinte cheie pentru această săptămână: fericire, îngrijorare, siguranță


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de tarot: Trei de baghete, inversat


Perioada 22 - 28 mai îți aduce o săptămână plină de rezistență obositoare. Începi să obosești să te obosești de a ține porțile deschise. Tu ești șeful și întreții aproape totul în viața ta, dar vrei ceva nou în viața ta. Visezi la un viitor frumos, dar ești blocat în trecut, crezând că nu ai de ales. Săptămâna aceasta îți aduce confuzie și iritare.

Cuvintele cheie ale săptămânii: viitor, trecut, indecizie


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Carte de tarot: Puterea, inversată

Nu te poți abține să nu simți că această săptămână, 22 - 28 mai, a venit să te tenteze și să te entuziasmeze. Te simți foarte bine în legătură cu viitorul până când realizezi că "este aici", iar apoi șovăi în capacitatea ta de a lua decizii ferme cu privire la viața ta. Știi că ești puternic și că poți face față oricărei furtuni. Este vorba doar de a face primul pas, iar aici ai tendința de a da înapoi.

Cuvintele cheie ale săptămânii: șovăială, îndoială, determinare

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Carte de tarot: Cinci de băț

În timp ce săptămâna 22 - 28 mai, îți aduce multe din aceleași lucruri, aceleași lucruri, te vei simți deosebit de supărat de năzbâtiile colegilor de serviciu. Oare nu se schimbă niciodată nimic? Trebuie să fiți mereu pacificatorul grupului? Vă veți simți atât de succes, cât și prost plătit în această perioadă. Acest lucru ar putea să vă enerveze, dar veți simți că greutatea succesului său cade numai pe umerii dumneavoastră.

Cuvintele cheie ale săptămânii: dramă, muncă, intensitate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel