Horoscop Urania pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru toată săptămâna care urmează, potrivit libertarea. Pot interveni schimbări la locul de muncă, iar anumite persoane pot avea parte și de tulburări pe plan afectiv. Poate fi vorba despre propriile emoții sau de relațiile cu alte persoane, motiv pentru care trebuie să fie pregătiți pentru această sensibilitate. Tot când vine vorba de planul personal, există o zodie care trebuie să se pregătească pentru mai multe situații dificile, provocate de anumite evenimente imprevizibile. Există însă și vești bune pentru anumite persoane, care vor avea parte de beneficii pe plan profesional. Cu toate previziunile vine însă astrologul Urania.


Berbec
De obicei, orice fază de Lună Nouă permite o „descoperire”, dar eclipsa va veni cu specificul ei dramatic și va smulge vălul de necunoaștere sau de incertitudine de pe oameni și fapte.

Taur
Se pot contura schimbări în regimul de muncă sau restructurări vehiculate ca ipoteză generală fără ca ele să fie consolidate prin comunicate oficiale sau decizii iminente.

Gemeni
Context astral puțin elocvent pentru a formula o anticipare coerentă în legătură cu evoluția relațiilor parteneriale, cu excepția unei vizibile tentații a nativilor de a lua aceste premise în glumă.

Rac
Tulburări afective în planul sentimentelor de dragoste, al emoțiilor personale, al sensibilității și al creativității artistice.

Leu
O perioadă de griji, de nemulțumiri și situații complicate în viața de familie provocate de evenimentele prin care trec părinții sau rudele în vârstă ale nativilor cu care aceștia se simt responsabili să fie solitari.

Fecioară
Atenție la riscul de a pierde un examen sau de a rata șansa unei audiții (interviu, vizionare) importante pentru carieră din cauza unor vicii de procedură, a neatenției, a unei erori materiale.

Balanță
Luna Nouă, în Balanță, din 14 octombrie, asociată cu o eclipsă de Soare, va scoate în evidență adevăratele probleme existențiale cu care se confruntă cei despre care vorbim acum.

Scorpion
O atenție specială trebuie acordată relațiilor parteneriale, care vor fi supuse unor presiuni sociale pe fondul opoziției drastice Marte/Jupiter ce se va acutiza, cu fiecare zi, când va atinge apogeul.
 
Săgetător
Relațiile de prietenie vor fi supuse unui vârtej cosmic produs de Luna Nouă, în Balanță, din seara zilei de 14 octombrie, care se va asocia cu o eclipsă inelară de Soare.


Capricorn
Sectorul vieții profesionale, al ascensiunii sociale și al exercitării unor funcții și responsabilități va evolua sub semnul Lunii Noi, în Balanță.

Vărsător
Axa celor două case ale comunicării se va afla în bătaia influxurilor astrale intense și semnificative produse de faza Lunii Noi în Balanță, care se va asocia cu o eclipsă inelară de Soare.

Pești
Este clar, nu va fi vorba de un moment prielnic luării unor decizii nici chiar de importanță modestă.

Te-ar putea interesa și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel