Horoscop Urania pentru perioada 1–7 aprilie 2023. Zodia care va avea parte de conflicte interioare

Data actualizării: | Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru perioada 1–7 aprilie 2023.

Astrologul Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul pentru perioada 1–7 aprilie 2023.

 

Berbec

Berbecii vor avea conflicte interioare. Asta după ce vor ieși la suprafață anumite suferințe și pe care cu greu le mai pot controla. Unii dintre acești nativi își vor vărsa frustrările pe cei din jurul lor, ceea ce va stârni noi altercații. Apropiații vor fi puțin supărați pe ei.

Taur

Taurii își vor întări relațiile cu partenerii de afaceri și vor intra puțin în jocul lor. Vor părea foarte înțelegători și că vor executa, oarecum, ordinele, însă sunt foarte vigilenți, căci își pregătesc terenul. Mare grijă la interacțiunea cu Taurii în săptămâna 1-7 aprilie 2023.

Gemeni

Gemenii vor avea, la fel ca Berbecii, parte de conflicte. În trafic sau în timpul unor deplasări de lungă durată din intervalul 1-7 aprilie 2023 vor fi foarte nervoși. Motivul ar fi unul întemeiat, căci aglomerația sau durata traseului i-ar putea aduce în punctul în care vor rata înscrierea la un curs, susținerea unui examen.

Rac

Racii nu vor fi în cea mai bună stare a lor în săptămâna 1-7 aprilie 2023. Vor fi ușor abătuți și nu vor ști pe ce cale să o mai ia în viață, din cauză că Marte va fi prezent în destinul lor. Din fericire, vor avea parte de multă susținere morală.

Li se sugerează o plimbare prin natură, să citească lucruri care să-i destindă sau să meargă la o piesă de teatru. Nu ar strica nici o discuție cu un specialist în suferințele oamenilor, psihologul sau terapeuții îi pot ajuta să depășească mai bine obstacolele.

Leu

Leii intră în dubii. Se gândesc la o afacere, dar li se nasc multe semne de întrebare legate de funcționalitatea investițiilor. Nu-și doresc să piardă bani, dar nici nu știu dacă să-și asume riscurile. Un lucru este cert, dacă nu riști,  nu câștigi!

Fecioară

Fecioarele vor deveni anxioase. Se vor agita aproape din orice și își vor face griji legate de ziua următoare, de viitorul lor. Aceasta stare nu le va face bine, căci le vor apărea palpitații, probleme cardio-vasculare și dureri de cap. Mare atenție la sănătatea voastră, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal.

Balanță

Posibilă stare de disconfort interior provocată de derapajele unui prieten; acela apelează la șicane, la presiuni morale, la tertipuri, la manevre ascunse pentru a obține ceea ce i se cuvine, de drept, nativului care află de aceste inițiative și se înfurie.

Scorpion

Relațiile de prietenie pot să se bazeze pe cultivarea unor scopuri și interese comune care să le permită atât nativilor cât și celor apropiați lor să evolueze satisfăcător în planul preocupărilor de compensare.

Săgetător

Amintirile și „durerile înăbușite”, cum spune titlul unui roman, vor fi în nota acestui răstimp. Pe unii nativii îi va bate gândul să ia niște decizii speciale provocate de felul în care se conturează niște interese patrimoniale.

Capricorn

Neliniști financiare și patrimoniale, complicații procedurale în abordarea unor teme ce presupun revendicări, partaje, despăgubiri materiale, succesiuni, ieșiri din acționariat.

Vărsător

Cele două case ale banilor vor sta sub presiunea Lunii Pline în Balanță, din 6 aprilie; acest moment va avea darul să-i pună pe unii nativi pe jăratec, mai ales dacă vor primi informații alarmante. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 1 – 7 aprilie 2023.

Pești

Relație specială Saturn/Marte, în funcție de vârstă și horoscop personal care vor permite nativilor evaluări ale unor sectoare subtile, delicate, secrete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel