Horoscop. ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Saturn mai stă în semnul Vărsătorului până pe 7 martie 2023, când va intra în Pești. Am putea să spunem că intervalul 23 octombrie 2022 - 7 martie 2023, de când și-a oprit retrogradarea, a fost și este precum un ultimatum, pe care nu trebuie să-l ignorăm. Iată de ce poate ține cont fiecare zodie!

Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. Vom putea sau vom fi obligați să ne dăm seama dacă ne-am învățat lecțiile primite începând cu martie 2020. Pentru unii nativi, tranzitul lui Saturn în Vărsător a venit cu succese, dar pentru alții sigur a adus pierderi, la propriu sau la figurat, care au lăsat urme ce nu vor fi șterse cu ușurință.

Saturn în Vărsător „este ca un guru” pentru noi. Vărsătorul este acest semn care toarnă din „găleata cunoașterii”, dar este și vocea colectivității și vocea care se află în fața colectivității. Atunci când vorbești în fața unui grup, tu îți vei activa energia Vărsătorului, atunci când oamenii te privesc și te ascultă, vei găsi în tine energia acestui semn.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Ei bine, începând cu 7 martie, Saturn intră în Pești. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas. Ce poate să însemne asta? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi și că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase.

Peștii reprezintă și apă, deci viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

 

Dar iată ce ne mai aduce Saturn în Vărsător pentru TOATE zodiile, până în martie!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Gândește-te la planurile pe care le aveai în martie 2020 și la cele de acum. Cu siguranță, oamenii dragi nu mai sunt la fel de disponibili precum erau odată. Tu îți dorești să fii văzut și recunoscut, însă trebuie să îți dai seama care este costul pentru aceste dorințe.

Mai ai încă timp să găsești soluții, să muncești, să acționezi și să nu te plângi. Fii mai selectiv în ceea ce privește prietenii sau alți oameni care te înconjoară. Nativii care au copii pot întâlni probleme în relațiile cu ei.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel