Horoscop. ULTIMATUMUL lui Jupiter în Berbec aduce vești bune pentru toate zodiile! Cum te poți schimba până pe 16 mai?

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Până pe 16 mai, Jupiter va fi în semnul Berbecului! De la acea dată, va intra în Taur. Iată care sunt veștile pe ultima sută de metri pentru TOATE semnele din zodiac!

Jupiter în Berbec reprezintă un tranzit benefic. Încă de pe 20 decembrie, atunci când a intrat în primul semn al zodiacului, Marele Benefic a dorit să ne ajute. De aceea, a oferit mai mult curaj celor care îndrăznesc, dar și un prim pas pentru nativii temători din zodiac. 

De aceea, mai avem încă timp de inițiativă, până la 16 mai. Orice vom face până atunci o să fie de bun augur, chiar dacă frica și furia pot fi în continuare prezente. 

Așadar, nu mai aștepta, mai ales dacă ai un plan în așteptare. Să nu uităm că Berbecul este pionierul zodiacului, semn al campionilor! Jupiter îți mai oferă un pic de timp, ce mai stai?

Berbec/Ascendent în Berbec

Mai ai timp până pe 16 mai să implementezi ideile din ultima vreme. Din fericire, persoanele din jur sunt generoase cu tine, iar tu primești o mulțime de oportunități.

Jupiter îți amplifică bineînțeles calitățile, dar, în egală măsură și defectele. În cazul în care ai anumite probleme de sănătate, s-ar putea să găsești un tratament, ori o metodă de vindecare. Iar lecția principală a acestui tranzit pentru tine ar trebui să fie încredererea în propriile forțe.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel