Horoscop. Trei zodii care trebuie să profite din plin de săptămâna aceasta: Urmați-vă intuiția

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu știri legate de aspectele săptămânii 30 mai-5 iunie. Trei zodii au șansa să profite din plin de ea și să facă următorul pas. 

E vorba de curaj, plecări, călătorii și mai ales, schimbare. Schimbarea e darul de aur pe care vi-l puteți oferi vouă înșivă. 


Berbec/ Ascendent în Berbec

Nu evitați să vă notați ideile, dacă vă vine o idee, nu o lăsați să vă treacă. Orice impulsuri bune aveți, puneți-le în aplicare. Chiar dacă susțineți examene și vă e un pic teamă, nu vă faceți griji, o să fie bine. Este o săptămână bună pentru idei, imbolduri, gândurile pe care le aveți nu vă vin degeaba, urmați-vă intuiția.

E posibil să vă și îngrășați cu Jupiter în Berbec, așa că faceți mișcare, sport.

E o perioadă bună în care să găsiți cu ușurință resurse financiare. Nu uitați să și citiți o carte, reluați un curs, reluați un jurnal personal dacă aveți și vedeți cum sunteți acum, cât de mult v-ați schimbat.

Leu/ Ascendent în Leu

„Următorul pas”: asta trebuie să fie deviza voastră. Trebuie să schimbați, să plecați, să călătoriți, faceți-vă bagajele! Schimbați locul de muncă, aveți șanse mari din punct de vedere profesional, e posibil să reluați anumite proiecte sau propuneri. Poate că unele proiecte nu au decurs așa cum vă doreați, dar acum vin rezultatele muncii voastre.

În interiorul vostru vă veți îndoi de voi înșivă săptămâna asta, e posibil să strângeți din dinți puțin, dar nu vă faceți probleme, o să treacă. Veți fi susținuți mai departe.

Schimbați-vă gândirea, treceți la a construi „noul eu”. E o perioadă nemaipomenită și pentru călătorii reale, dar și spirituale. Faceți lucrurile în mod serios, înscrieți-vă la o facultate, la un curs serios, nu doar la un tutorial.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel