Horoscop. Trei zodii au o săptămână dificilă: Certuri la birou, obstacole și probleme în relații

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Ryan Snaadt
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ryan Snaadt

Trei zodii au parte de o săptămână dificilă, dar pe care o pot scoate la capăt, cu succes, dacă țin cont de câteva sfaturi.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021:


Semnele zodiacale care vor avea o săptămână grea


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii se luptă cu insomniile și au o mulțime de probleme săptămâna aceasta.

În exterior, totul arată bine; ieși în oraș, te întâlnești cu prietenii, faci câteva dintre lucrurile pe care le iubești - și totuși, se întâmplă ceva "în interior" care te tulbură profund.


Vă luptați cu o depresie de lungă durată și începe să vă afecteze serios.

Nu vă place să vă asumați responsabilitatea pentru orice lucru rău pe care l-ați provocat, și totuși - există acest complex de vinovăție care pare să se manifeste și care vă va tulbura și mai mult în timpul săptămânii.

Veți avea de ales (lucru pe care toți Gemenii tind să îl resimtă): Să-ți recunoști propriile greșeli și să mergi mai departe, sau, să găsești o modalitate de a rescrie trecutul astfel încât să îți convină.

Sfat: recunoaște ceea ce ai făcut și eliberează-te prin adevăr. Nu uitați, adevărul te face liber, iar odată ce te-ai eliberat - lumea este a ta. 

 

HOROSCOP săptâmânal: 5 - 11 iulie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Partea bună în această săptămână este că problemele tale vor fi sub control și vor avea o valoare foarte mică în săptămânile următoare. Cu toate acestea, te vei confrunta cu probleme la birou și cu persoane irascibile care par să nu aibă niciun filtru asupra a ceea ce le iese pe gură.

Cu alte cuvinte, oameni.

Oamenii sunt cei care îți irită nervii în această săptămână, Fecioară, și ca și cum nu ai fi avut oricum resentimente față de ei, săptămâna aceasta va duce acest resentiment la un nou nivel. După cum am menționat, acest lucru este legat de muncă și nu are nimic de-a face cu casa, dragostea, sănătatea sau finanțele.


Este pur și simplu vorba despre faptul că ești complet intolerant față de ceea ce scot alții pe gură. Oamenii te calcă pe nervi în această săptămână în moduri pe care nu le-ai fi crezut posibile. 

Pur și simplu nu ai chef, iar până la Luna Nouă s-ar putea să fii într-o asemenea stare de ură încât să nu-ți recunoști propria viață.

Fă-ți o favoare și acordă mult mai puțină importanță acestor aspecte.

 

 

Pești (19 februarie - 10 martie)

 

Bună ziua stres și la revedere sentimente de siguranță. Wow, nu sună prea bine, nu-i așa? Ei bine, uite cum stă treaba: este atât de bine sau atât de rău pe cât permiți tu să fie.


Pe de o parte, vei fi foarte sociabil, însă, angajamentele sociale scot la iveală și nevroticul din tine. Îți place să fii în preajma oamenilor, dar tocmai acest tip de angajament te face să te îndoiești de tine însuți. Ești suficient de bun, suficient de înțelept?

Faci parte din mulțime sau ești doar un observator?

Săptămâna aceasta va fi plină de îndoieli de sine, și toate acestea fără niciun motiv.

Odată cu intrarea lui Venus în Fecioară, vei vedea cum viața ta amoroasă atinge noi niveluri pozitive - și totuși, ceva legat de acest tip de progres instaurează paranoia; te vei trezi întrebându-te dacă va dura....va fi de acord această persoană, mă va plăcea acea persoană?


Este timpul să te trezești și să înțelegi un lucru: dacă oamenii te vor în preajma lor, este pe bune- chiar te vor în preajma lor. Nu este o înscenare pentru un fel de inițiere și nici nu vei fi respins.  

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel