HOROSCOP săptâmânal: 5 - 11 iulie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop săptămânal. Iată ce v-au pregătit astrele în perioada 5-11 iulie 2021. 

Berbec (21 martie-20 aprilie)

 

Nu vă forțați prea mult în această săptămână sau, de fapt, nu vă forțați deloc. Cu Marte în contradicție cu Uranus, există pericolul să te rănești dacă exagerezi - și o vei face. Amintiți-vă, de asemenea, că, pe termen lung, munca de calitate aduce recompense mari.

 


Taur (21 aprilie-21 mai)

 

Marte, planeta furiei, în contradicție cu tulburătorul Uranus va face ca săptămâna aceasta să fie greu, dacă nu imposibil, să vă controlați emoțiile. Pe de altă parte, dacă explodezi acum, este mai probabil ca ceilalți să te trateze cu respect mai târziu. Așa că spune ce ai pe suflet, chiar dacă este deranjant.

 


GEMENI (22 mai-21 iunie)

 

S-ar putea să credeți că aveți ceva de demonstrat, dar bunul simț ar trebui să vă spună că acest lucru nu numai că nu este adevărat, dar este și imposibil - întotdeauna va exista cineva mai bun decât dumneavoastră. Dacă bunul simț nu vă spune asta, probabil că veți afla destul de curând, pe căi mult mai dureroase.

 


Rac (22 iunie-23 iulie)

Aveți o energie de zile mari și veți reuși să duceți la capăt toate planurile neterminate. Doar să nu exagerați, altfel va trebui să vă luați concediu săptămâna viitoare din cauza oboselii și veți rămâne din nou în urmă. Încercați să vă dozați energia și să nu vă epuizați.

 


 Leu (24 iulie-23 august)

 

Marte în semnul tău îți scoate la iveală latura asertivă, ceea ce poate fi de bun augur, dar cum Marte se află în aspect cu rebelul Uranus, ar fi înțelept să nu-i forțezi pe ceilalți să facă lucruri împotriva voinței lor. Dacă o faci, cineva mai puternic decât tine îți va face același lucru.


Fecioară (24 august-23 septembrie)

 

De multe ori reușești să obții ceea ce vrei prin forța pură a personalității, dar planetele te avertizează că este necesar să faci compromisuri săptămâna aceasta. Nu renunța la obiectivele tale pe termen lung, dar ia în considerare dorințele celor care te pot ajuta să le atingi. Fără ei nu vei ajunge nicăieri.

 

 

Balanță (24 Septembrie-23 Octombrie)

 

Nu toată lumea poate fi de încredere și să îți ofere ceea ce meriți. Ține minte acest gând în această săptămână și este mai puțin probabil să fii înșelat de cei care își măsoară propriul succes în funcție de ceea ce pot fura de la alții. Din păcate, aceștia există, așa că fiți atenți la ei.

 


SCORPION (24 octombrie-22 noiembrie)

 

Cineva influent îți va face proverbiala ofertă pe care nu o poți refuza săptămâna aceasta, dar trebuie să o refuzi. Nu numai că îți va mânca prea mult timp și energie, dar va însemna să ai de-a face cu persoane pe care, dacă nu le antipatizezi deja, foarte curând o vei face.

 

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

 

Se anunță o săptămână bună din punct de vedere profesional, dar și al elementelor din jurul casei. Avertismentul astrelor vine în zona relațiilor. Anumite persoane ar putea încerca să profite de încrederea ta. E nevoie de o vigilență ridicată pentru a descoperi cine sunt persoanele cu intenții rele. 

 


CAPRICORN (22 dec-20 ian)

 

Gelozia iese la iveală în această săptămână și ai putea să te cerți cu cineva apropiat. Cu toate acestea, dacă spui sau faci ceva care supără un prieten, nu este sfârșitul lumii. Cere-ți scuze imediat și lucrurile se vor rezolva instant.

 


Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

 

Marte în semnul dvs. opus Leului este întotdeauna o influență dificilă, dar acum, când se află în cuadratură cu Uranus, planeta care vă guvernează, atmosfera ar putea deveni explozivă. Este foarte probabil să te cerți cu cineva apropiat, în special dacă urăști să ți se spună ce să faci.

 

Pești (20 februarie-20 martie)

 

Săptămâna aceasta ar trebui să evitați să fiți prea direcți în gesionarea conflictelor. Chiar dacă această metodă de abordare a funcționat înainte, de data aceasta nu va funcționa - de fapt, va înrăutăți mult problema. Încercați să fiți mai subtil și veti avea numai de câștigat.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel