Horoscop. Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile/ascendentele

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025 va fi marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Tranzitul lui Saturn în Pești va dura de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Trebuie să-ți amintim de planeta Saturn. Aceasta este văzută că un "băiat rău" al astrologiei, sau ca un profesor exigent și dur. Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate.

Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător, unde ne-a limitat pe parte socială și pe aer. Cât a fost în Vărsător, a concretizat și digitalul.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi. Că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase pe aceste planuri.

Peștii reprezintă și apă, viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Saturn în Pești va acționa ca un baraj. Pentru că o să crească apele, multe popoare vor fi nevoite să se retragă sau să regândească totul. Acest tranzit al lui Saturn are impact asupra a tot ce este virtual. Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie.

Berbec/Ascendent în Berbec

De pe 7 martie, o să poți vedea în mod real încotro te îndrepți, fiindcă Saturn îți deschide bine ochii. Te forțează să renunți la o parte din ego și să ai grijă de sănătate. Saturn va intra în Casa a 12-a, a subconștientului, a sănătății și a pierderilor. Așa că poți încheia relații de prietenie, dintre cele mai vechi. Sau apar pierderi în zona profesională. Lordul Karmei vrea să faci curățenie în viața ta.

Citește întreaga știre pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 24 feb 2023, 14:51 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play