Horoscop. Tranzitul lui Marte în Rac: 25 martie - 20 mai 2023. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Marte va sta în Rac în perioada 25 martie-20 mai. Află previziunile complete pentru fiecare zodie/ascendent!

Azi, pe 25 martie, Marte părăsește semnul Gemenilor și își va începe tranzitul în Rac.

Ce înseamnă asta? Că planeta acțiunii o să se mute într-un semn cardinal, dornic să pună baze, să construiască. De asemenea, vizate stabilirea unor rădăcini și punerea unor fundații. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată.

Pentru că Marte intră într-un semn de apă și nu unul care îi place foarte mult, cel al Racului, această planetă o să ne fiarbă ceva până când o să trecem la treabă.

Marte în Rac ne dă voie să respirăm mai ușurați.

Această planetă își va începe tranzitul într-un semn foarte important în astrologie. Să ne amintim că cele patru semne cardinale - Berbec, Rac, Balanță, Capricorn - sunt semne de acțiune.

Toate ideile apărute în timpul tranzitului lui Marte în Gemeni vor putea fi construite, ancorate și scoase la suprafață. Cu Marte în Rac, avem nevoie de rădăcini. 

Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, așa că acest tranzit este destul de important pentru tine. Mai ales că va intra tot intr-un semn cardinal, cel al Racului, așa cum este și Berbecul. Marte va trece prin Casa a 4-a, ceea ce înseamnă că este foarte mare nevoie să acorzi mai multă atenție dinamicii familiale. 

Pot fi tensiuni, discuții sau neînțelegeri ori evenimente bruște și neplăcute în familie, la care trebuie să asiști. În primă fază, vei dori să eviți aceste discuții. Dar nu vei putea. Tot cu Marte în Casa a 4-a mai pot apărea situații în care se strică una alta prin casă. Sau te gândești să te muți, fiindcă nu îți mai convine locul în care stai. 

Până pe 20 mai, ai ocazia să pui rădăcinile unui proiect. Gândește-te la ce ți-a venit în minte din august 2022 până în prezent, fiindcă acest tranzit te va ajuta.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Marte va trece în Casa a 3-a. Începe o perioadă deosebită să fii mai asertiv, mai dinamic, mai vorbăreț și mai comunicativ. Să fii plin de viață. Când aducem în discuție Casa a 3-a, vorbim de comunicare, de minte, dar și de o mișcare de proximitate.

Te vei mișca foarte mult, faci foarte multe drumuri sau lucrezi cu tot felul de instituții. Dacă ai de învățat, este o perioadă nemaipomenită. O să ai succes dacă susții examene până în mai.

Ar trebui să ai grijă și la posibilele discuții sau dispute cu vecinii, cu frații, cu surorile. S-ar putea să ai niște replici mai ascuțite. În schimb, este un moment foarte bun să te gândești cum să faci mai mulți bani.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel